Návštěvník mlevora Odesláno 3. května 2018 Sdílet Odesláno 3. května 2018 (upraveno) Ahoj, mam HD DVR Mediabox a ten mi dela doma wifi (2,4 a 5 GHz), posledni dobou mam problem, ze pri pripojeni na wifi (je jedno jaka) dostanu nejakou nesmyslnou IP adresu a tudiz mi potom nefrci internet. Nejdriv jsem si myslel, ze problem je v notebooku co pouzivam, ale omyl deje se to i na mobilnich zarizenich (android). Modem jsem zkousel hodit do tovarniho nastaveni, ale bez efektu... Nemel by nekdo radu co s tim? Diky moc Upraveno 3. května 2018 uživatelem mlevora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 3. května 2018 Sdílet Odesláno 3. května 2018 A čo také, Kefalín, rozumiete pod pojmom "nejakou nesmyslnou IP adresu"? Podle ceho soudis, ze je "nesmyslna"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mlevora Odesláno 3. května 2018 Sdílet Odesláno 3. května 2018 (upraveno) no az budu doma a povede se mi to nasimulovat, tak muzu konkretne napsat co za "nesmyslnou" ip dostanu, ale kazdopadne bych mel dostavat (vetsinou dostanu a funguje) 192.168.1.x a to se obas nestane Upraveno 3. května 2018 uživatelem mlevora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 3. května 2018 Sdílet Odesláno 3. května 2018 Strilim od boku - nemas zapnute Wi-Free a nepripojis se tim padem obcas treba pres Wi-Free misto pres "svoji normalni WiFi"?(nevim, jestli je tohle fyzicky mozne, fakt jen strilim...) Kazdopadne, pres Wi-Free bys nemel mit s pristupem do Internetu problem, zejo... Pak snad ze bys tam mel nejak nakonfigurovanou nejakou privatni interni sit, ktera nesmi do Internetu... a ze by ses nejak pripojil obcas do ni misto do "normalni" site... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.