Návštěvník Mikesh1995 Odesláno 9. května 2018 Sdílet Odesláno 9. května 2018 Nejde mi připojit k síti Wi-Free k mobilnímu telefonu iPhone i přestože mám nainstalovaný certifikát UPC a heslo správně. Moje uživatelské jméno by mělo být dobře, nemám tam v MojeUPC zvolenou možnost přihlašovat se pod e-mailem. ale při připojení vyskočí jen "nesprávné heslo". Zkoušel jsem snad všechny možnosti a vím, že heslo do Moje UPC a do Wi-Free je odlišné. Dokonce jsem pak i restartoval síťové nastavení telefonu, ale bez výsledku. Zkoušel jsem stáhnout certifikát i ručně ze stránek UPC a nic nepomohlo. Vyplnil jsem tam při stažení certifikátu jméno, heslo, ale v jeho detailech jsem objevil, že podpisový certifikát *.upcbroadband.com má planost vypršelou 16. února 2017 ! Je toto zdrojem chyby? Žádám vás o pomoc, případně kam se obrátit pro konkrétní radu. Obecné návody už mám přečtené snad desetkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. května 2018 Sdílet Odesláno 9. května 2018 Wi Free funguje i bez nainstalovaného certifikátu ten slouží pouze jako zabezpečení před připojením k podvodné sítí Wi Free takže ho můžeš klidně odinstalovat a zkusit to nejprve bez něj. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kohy Odesláno 9. května 2018 Sdílet Odesláno 9. května 2018 Měl jsem zřejmě stejný problém na 5s. Na iPhonu 7 vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.