Návštěvník Cerax Odesláno 10. května 2018 Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Dobrý den chtěl bych se zeptat poslední 2 dny mám pomalé stahování mame 2 počítače. Máme 200Mb download a 20Mb upload jeden počítač má download 200Mb a můj má jen 10Mb na speedtestu. Restart Modemu nepomohlo nevíte někdo čím by to bylo? Třeba vytížené servery? Upraveno 10. května 2018 uživatelem Cerax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. května 2018 Sdílet Odesláno 10. května 2018 když jeden počítač funguje bez problémů, tak za to UPC ani servery nemůžou viry, doinstalovaný antiviry, zázračný optimalizátory, pochybný zásahy do systému, neaktuální systém, poškozenej kabel do druhýho kompu, připojení přes wifi, příčin může bejt spousta Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cerax Odesláno 10. května 2018 Sdílet Odesláno 10. května 2018 hmmm zkusím projet kompa anitvirákem žádný viry bych neměl mýt ale zajimalo by mě to protože v pondělí jsem měl rychlost 200 a teď 10 zkusím to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. května 2018 Sdílet Odesláno 10. května 2018 hlavně viry nemyj 😄 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cerax Odesláno 11. května 2018 Sdílet Odesláno 11. května 2018 jujky sorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.