Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Omlouvám se, jsou to kovové IEC konektory. Myslíš, že LE40B650 z roku cca 2009 má citlivější tuner než TV o cca 5 let novější? Vyloučit to nemohu. Ale proč to tedy LE40B650 před update FW na stejném rozvodu nedělala? Ještě bych bral, kdyby ty kostičkující programy byly v jednom muxu, mohla by ta frekvence být něčím rušená, ale takhle si opravdu myslím, že bude chyba někde jinde. A už to dál řešit nebudu.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý)
  • Plzeň
Odesláno

Matení jazyků... Předpokládám, že starší tv z roku B má méně citlivý tuner, nežli novější tv z roku H, tedy že starší, méně citlivý tuner je náchylnější k poruchám... (Pojem citlivost neber doslova). Běžně prodávané účastnické šňůry s přímými nebo úhlovými IEC konektory nebývají příliš spolehlivé, vhodnější jsou F konektory, šroubovací nebo nalisované, doplněné o redukce (přechodky) na IEC konektor, který je v televizoru. Ty prodávané šňůry jsou produktem hromadné výroby, kontakt mezi středním vodičem, opletením a konektory nebývá už z výroby dokonalý, po nějaké době stárnutí polymeru a korozi spojů  se i malou změnou polohy významně zhorší spojení vodičů...

Odesláno

Bohužel kvalitou RF signálu to není.

Jak jsem již psal v jiném vlákně, nastavení video profilů encodéru pro programy Sport1, Sport2, Film + je bohužel takové, že ho některé starší TV nezvládají.

Odpovědi maďaru na naše snahy o přenastavení profilu jsou "máme vše správně, nic měnit nebudeme .." bohužel.

Problémy nejsou pouze u UPC, ale i ostatních kabelovkách ..

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Díky za definitivní odpověď,  alespoň se v tom už nemusím rejpat

Odesláno

V tom případě bych zkusil napsat přímo maďarům,

před 14 dny tady uživatel Novcze s nimi už nějaký problém řešil a psal jim na Facebook, Tak snad nám sem hodí odkaz.

čím víc vás tam napíše, tím je větší pravděpodobnost že se tím budou zabývat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

S tímto problémem se také občas setkávám a nepřisuzuji to kabelu. Koupil jsem kdysi TV Koax Bandridge 1m a aniž bych s ním nějak manipuloval stává se... Projevuje se různě na zvolených programech. Naposledy na HBO1 to mě štvalo vypadával mi i zvuk z domácího kina 😝

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj
  • po měsících...
Odesláno

Zdravím Vás a chcem sa spýtať či aj niekto iný okrem mňa má tiež občasný problém horšej kvality obrazu u niektorých HD kanálov ako sú  Animal Planet HD a občas aj iné . Po skontrolovaní Kvality a Príjmu signálu 100% / 100% a výmene kabeláže je stále problém kostičkovania u Animal Planet HD a mám dojem že za to nemôže UPC ale samotný vysielateľ danej TV .

Vopred ďakujem za odpoveď .

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Zdravým a potrebujem poradiť či len ja ,alebo aj niekto iný má problém z HD verziou Animal Planet a inými . Konkrétne kostičkovanie a to aj keď mám nové káble a 100% signál /kvalitu príjmu . Ostatné ako sú NG Chanel HD / Wild HD sú v poriadku .

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
Odesláno

No, já žádné kabely k tabletu nemám a v Horizont GO mi AP HD neblbne

Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Libore stejný dotaz už jsi sem dával asi před měsícem a nikdo na to nereagoval Takže problém bude zřejmě někde u tebe Napiš které další kanály blbnou, ať je možné určit jestli se problém týká jednoho či více multiplexů.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague