Návštěvník Klacek Odesláno 22. května 2018 Sdílet Odesláno 22. května 2018 Zajímá mě zda jste už konečně schopni dát nám místo pevné ipv4 adresy ipv6 adresu. O2, T-Mobile ipv6 poskytují. Vy jen prý u služeb pro zákazníky na rodné číslo. Zajímá mě to jelikož už bez ipv6 smlouvu neprodloužíme a jdeme na VDSL O2 i s TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. května 2018 Sdílet Odesláno 22. května 2018 Pro Soho zákazníky se IPv6 resp. DS-Lite nedává. Je to i z důvodu nemožnosti využít statickou IP adresu u IPv6. U B2B služeb by IPv6 neměl být problém. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potox Odesláno 22. května 2018 Sdílet Odesláno 22. května 2018 (upraveno) Presťahuj sa na slovensko 😀 Upraveno 22. května 2018 uživatelem potox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vulva Odesláno 24. května 2018 Sdílet Odesláno 24. května 2018 Zajímá mě zda jste už konečně schopni dát nám místo pevné ipv4 adresy ipv6 adresu. O2, T-Mobile ipv6 poskytují. Vy jen prý u služeb pro zákazníky na rodné číslo. Zajímá mě to jelikož už bez ipv6 smlouvu neprodloužíme a jdeme na VDSL O2 i s TV. Já se teda bojím dne, kdy nebude k dispozici pevná IPv4. 🙂 Citovat Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.