Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

nemáte někdo tušení proč mi dneska zmizel program prima comedy central? Dneska jsem se na to díval v pohodě a někdy k večeru mi ten program zmizel a už ho tam nemám. Je to divné, ale děkuji za případnou radu.

Odesláno

Technik psal, že ho brzo vypnou, že zůstane jen placená HD verze. Ale u mě pořád ještě funguje i na televizi bez CA modulu...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Aha, tak to je škoda, zrovna na tomhle kanálu jsem dokázal koukat celý den, ale děkuji za odpověď.

Odesláno

Otázkou je, jakou máte nabídku? TV Start k internetu nebo Klasik, Komfort, Komplet? 

Odesláno

Prima  Comedy Central asi v SD verzi brzy skončí ,už tam není název programu ale píše se rezerva. Program ale pořád tam vysílá.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Otázkou je, jakou máte nabídku? TV Start k internetu nebo Klasik, Komfort, Komplet? 

Pořizoval jsem si jenom internet 100+ a k tomu jsem dostal programy. 

Prima  Comedy Central asi v SD verzi brzy skončí ,už tam není název programu ale píše se rezerva. Program ale pořád tam vysílá.

A jo máte pravdu, teď jsem to zkusil a mám to tam, ale pod názvem rezerva, ale funguje mi to taky. 🙂 Děkuji.

Upraveno uživatelem Milan

Odesláno

Všechny programy v nabídce TV Start jsou přes DVBT, takže doporučuji přeladit TV na DVBT. V DVBC již nejsou některé programy v SD (Prima MAX, Prima KRIMI ...)

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Děkuji všem za komentáře, mám již přeladěno a vše funguje jak má. Dokonce se mi objevili programy Prima Max a Prima Krimi, takže ještě jednou všem děkuji za radu, ale stejně nejvíce sleduji prima comedy central. 🙂

• po měsících...
Odesláno

Jak přeladíte TV na DVBT?

snad se neptám úplně amatérsky,-)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague