Návštěvník Odesláno 2. srpna 2006 Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 Dobry den mam mensi problem s nastavenim TCP/IP ... mam modem(od karnevalu) pak snuru ktera vede do routeru(Edimax) a z routru do myho pocitace a do dvou dalsich... zatim mi to jede ale mam pocit ze mam jen pasivni ip adresu(dc++ mi nic nenajde) a pritom bych chtel naplno vyuzivat svou aktivni ip a rychlost 5000/500 ... pls help uz v nastaveni routru kdyz zadam static tak mi internet vubec nejede... predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2006 Sdílet Odesláno 3. srpna 2006 Nech nastaveno na routru ziskavani IP z DHCP (nebo dynamic IP, nevim, jak je to u tebe znacene) a musis nastavit na routru smerovani portu, na kterem bezi DC++ (lze v nem nastavit) na IP adresu tveho PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 3. srpna 2006 Sdílet Odesláno 3. srpna 2006 Nebo mít router, který má aspoň nějakou možnost přepnuti na transparentní mód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2006 Sdílet Odesláno 3. srpna 2006 To bych moc nedoporucoval z hlediska bezpecnosti. Ale nastaveni bude jednodussi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.