Odesláno 7. července 2018 6 let Ahoj. Mam dotaz. Kdyz jsem resil odchod od UPC, bylo mi pracocnikem retencniho oddeleni slibeno, ze do roka bude HBO OD ve videotece. Proc tomu tak stale neni. A ted se omlouvam za neumyslnou reklamu, ale: HBO OD v stb- O2 umi Titulky ve zpetnem shlednuti - O2 umi. Proc UPC ne?
Odesláno 8. července 2018 6 let Stručně řečeno? HBO OD nezajímavá a mrtvá služba pro operátory i HBO. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 9. července 2018 6 let Zdravím. HBO OD zatím není v plánu, aktuálně máme v nabídce HBO GO, které, myslím, plně dostačuje. Aktuálně jednáme o přidání některých vybraných titulů na archivu v sekci videotéka. Jakmile se tak stane, budu zákazníky zde informovat. Co se titulků týče, pokud jej film obsahuje, je vysílán s jak s originální, tak s českou zvukovou stopou.
Odesláno 11. července 2018 6 let Já mám osobně takovou zkušenost, že když koukám na film na programu Cinemax nebo Cinemax 2 a je v originálním znění bez titulků, přes jazykové volby si ty titulky v češtině můžu dát. Avšak když na ten pořad v originálním znění bez titulků koukám zpětně, už mě to možnost dát titulky v češtině nenabízí. U O2 TV jsem z tímto problém neměl.
Odesláno 11. července 2018 6 let To nám Davide jako to HBO HD vypnete?Odesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 11. července 2018 6 let @Standa :))) to naštěstí ne, jen jsem se upsal :)) díky za upozornění, opraveno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.