Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj. 

Mam dotaz. Kdyz jsem resil odchod od UPC, bylo mi pracocnikem retencniho oddeleni slibeno, ze do roka bude HBO OD ve videotece. Proc tomu tak stale neni.

A ted se omlouvam za neumyslnou reklamu, ale:

HBO OD v stb- O2 umi

Titulky ve zpetnem shlednuti - O2 umi. 

Proc UPC ne?

Odesláno

Stručně řečeno? HBO OD nezajímavá a mrtvá služba pro operátory i HBO.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Zdravím.  HBO OD zatím není v plánu, aktuálně máme v nabídce HBO GO, které, myslím, plně dostačuje. Aktuálně jednáme o přidání některých vybraných titulů na archivu v sekci videotéka. Jakmile se tak stane, budu zákazníky zde informovat. Co se titulků týče, pokud jej film obsahuje, je vysílán s jak s originální, tak s českou zvukovou stopou. 

Odesláno

Já mám osobně takovou zkušenost, že když koukám na film na programu Cinemax nebo Cinemax 2 a je v originálním znění bez titulků, přes jazykové volby si ty titulky v češtině můžu dát. Avšak když na ten pořad v originálním znění bez titulků koukám zpětně, už mě to možnost dát titulky v češtině nenabízí. U O2 TV jsem z tímto problém neměl. 

Odesláno

To nám Davide jako to HBO HD vypnete?

Odesláno z mého MT pomocí Tapatalk

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

@Standa :))) to naštěstí ne, jen jsem se upsal :)) díky za upozornění, opraveno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague