Přejít na obsah

Digitální TV - Příbram

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
Tak tiskový mluvčí UPC na Karneval TV informoval o tom, že digitální kabelová televize má být v Příbrami dostupná ke konci 1. pololetí tohoto roku. :D

Doporučuji obracet se na Fr. Malinu, jak to s těmi sliby a ubezpečením diváků v Příbrami myslel. 8)

Tady jsou jeho slova.

Tak jsem se obrátil ta pana malinu a uvidíme, jestli mi odepíše.Jinak tady v Příbrami měli pokaždé když něco připravovali skluz.Ovšem s tou digitalizací ten skluz už je neúměrně dlouhý.

Návštěvník onak

Podle mých informací by digitální TV v Příbrami měla v testovacím režimu běžet někdy v polovině srpna (což už je) - ovšem zatím jsem nebyl osloven, že by se s testováním začalo. Do komerčního provozu by to mělo přejít od začátku září. Jsem zvědavej, jakou dostaneš odpověď od p. Maliny.

Návštěvník Miloš

Zde je odpověď na mail od pana Maliny :

ověřoval jsem si stav u naší výstavby a skutečnost je taková, že digitální vysílání je téměř připraveno. V současné době se čeká na zpožděnou dodávku modulátorů, které by měla firma obdržet první týden v září. Vzhledem k tomu, že od 1/2 září současně připravujeme některé programové změny, lze velmi pravděpodobně předpokládat, že ve stejné době začneme nabízet i digitální CATV v Příbrami. Omlouvám se za dřívější informaci, ale vycházel jsem z tehdy dostupných údajů.

Návštěvník Katoda

Tak to před panem Malinou smekám, že odpověděl. Od Kontakt centra by ses odpovědi nedočkal. On samozřejmě za to zpoždění nemůže. Tak doufám, že se v tom září dočkáte i v Příbrami. Držím palce. Já sám osobně jsem zvědavý na ty programové změny, HBO Comedy je celkem jasné, nadějně to vypadá i s NASN, mile by mě ještě překvapili s AXN Crimi a AXN Sci-fi. :wink:

• po 4 týdnech...

No ale také by mě zajímalo co to je brzy?Nejdříve to mělo být duben 2007, poté červenec 2007, nyní polovina září 2007 a jak to vypadá tak se nic neděje.V sekci kabelová televize na upc nejde nic zjistit(sítě karnevalu zde nejsou) na telefon se nikdo nedovolá a když jo tak mu neodpoví, nebo by nechal za telefon majlant.Pana malinu jsem kontaktoval a nic.Takže začarovaný kruh.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...