Přejít na obsah

Digitální TV - Příbram

Doporučené příspěvky

Znovu jsem se dotazoval na UPC, tentokrát přes webový formulář.

Dotaz: "Dobrý den. Jako bývalý klient Karnevalu jsem velmi rozladěn z přístupu UPC. Nejen, že jsem neobdržel žádnou informaci o změnách týkajících se přechodu od Karnevalu k UPC (např. změna klientského čísla apod.), ale i úroveň poskytovaných informací na call centru je velmi chabá. Konkrétně se mi jedná o digitální kabelovou TV v Příbrami. Několikrát jsem volal a informace o termínu dostupnosti se pokaždé zcela lišily. Poslední info je, že digitál zatím v PB není. Ale dle informací od ostatních uživatelů a dokonce i od p.Maliny z UPC již v Příbrami je!!!

Žádám vás touto cestou o skutečně ověřenou a pravdivou informaci, zda je možné objednat digitální TV v Příbrami. Děkuji."

Odpověď:"Litujeme, ale v současné době není příjem digitálního vysílání po kabelu ve Vaší lokalitě možný. Nejprve musí proběhnout modernizace stávající sítě."

Co znamená v jazyku UPC "ve Vaší lokalitě"? Je to Milínská ulice? Nebo celá Příbram? Nebo celá Příbram kromě Zdaboře?

Jestli se nemýlím, tak u nás před cca.2 lety prováděli technici od Karnevalu výměnu kabelů i zásuvek v celém domě. To je potřeba zase další modernizace??? :evil::evil::evil:

Návštěvník Bender
Znovu jsem se dotazoval na UPC, tentokrát přes webový formulář.

Dotaz: "Dobrý den. Jako bývalý klient Karnevalu jsem velmi rozladěn z přístupu UPC. Nejen, že jsem neobdržel žádnou informaci o změnách týkajících se přechodu od Karnevalu k UPC (např. změna klientského čísla apod.), ale i úroveň poskytovaných informací na call centru je velmi chabá. Konkrétně se mi jedná o digitální kabelovou TV v Příbrami. Několikrát jsem volal a informace o termínu dostupnosti se pokaždé zcela lišily. Poslední info je, že digitál zatím v PB není. Ale dle informací od ostatních uživatelů a dokonce i od p.Maliny z UPC již v Příbrami je!!!

Žádám vás touto cestou o skutečně ověřenou a pravdivou informaci, zda je možné objednat digitální TV v Příbrami. Děkuji."

Odpověď:"Litujeme, ale v současné době není příjem digitálního vysílání po kabelu ve Vaší lokalitě možný. Nejprve musí proběhnout modernizace stávající sítě."

Co znamená v jazyku UPC "ve Vaší lokalitě"? Je to Milínská ulice? Nebo celá Příbram? Nebo celá Příbram kromě Zdaboře?

Jestli se nemýlím, tak u nás před cca.2 lety prováděli technici od Karnevalu výměnu kabelů i zásuvek v celém domě. To je potřeba zase další modernizace??? :evil::evil::evil:

Celá UPC mi připadá jako hodně dlouhý vlak, kde strojvedoucí neví kde má poslední vagón...

Maj v tom bordel mne odepsali, že v dané lokalitě co bydlím není digitální televize dostupná.Známý co bydlí o dva bloky vedle(ve stejné lokalitě) již má i STB namontovanej.Nikdo se v tom nevyzná.Já je bombarduji mailama pořád dokola a výsledek je nulový.Připadá mi to, že jsou jim zákazníci z Příbrami lhostejní. To bylo keců, že digitální televize bude vPříbrami, nejdříve jaro, poté červenec, září a je začátek října a i když by to mělo být funkční tak na nás dlabou.

Jo a ještě jedna poznámka, když píšou, že musí proběhnout modernizace sítě co dělali do dnešního dne?Proč pan Malina teda píše,vše je připraveno, digitální kabelová televize v Příbrami je dostupná?Ale co je na tom nejhorší, že není na koho se obrátit.Už mne to vážně nebaví přemýšlým o vypovězení smlouvy.

Litujeme, ale v současné době není příjem digitálního vysílání po kabelu ve Vaší lokalitě možný. Nejprve musí proběhnout modernizace stávající sítě."

Zajímalo by mne kde je teda příjem digitální televize možný.Proč nás klamou, že digitální televize je dostupná? :!::!::!::!: Pokud zde na foru se píše, že v lokalitě příbram-zdaboř už uživatel je zákazníkem digitální kabelové televize proč někdo jiný který bydlí ve stejné lokalitě být nemůže?Spousty ale, ale odpověď žádná.jedině se snad obrátit na generálního ředitele upc aby to zákazníkům v Příbrami vysvětlil.

Jo a ještě jedna poznámka.V tom případě by nepsali, že je třeba zrekonstruovat kabelové rozvody, ale, že provoz je v testovacím režimu. V tom případě, že by bylo opravdu nutné zrekonstruovat kabelové rozvody tak se ptám, co dělali do dnešního dne. A pokud by to byla pravda tak se digitální kabelové televize v Příbrami dočkáme tak za pět letMě to spíše připadá jako nehorázné matení zákazníků v Příbrami.Jestli hodlají takhle pokračovat tak se nemůžou divit, že jim ubývají zákazníci. :!::!::!::!:

Zde jsou odpovědi na mailu od pana Maliny ohledně digitální televize v Příbrami :

ověřoval jsem si stav u naší výstavby a skutečnost je taková, že digitální vysílání je téměř připraveno. V současné době se čeká na zpožděnou dodávku modulátorů, které by měla firma obdržet první týden v září. Vzhledem k tomu, že od 1/2 září současně připravujeme některé programové změny, lze velmi pravděpodobně předpokládat, že ve stejné době začneme nabízet i digitální CATV v Příbrami. Omlouvám se za dřívější informaci, ale vycházel jsem z tehdy dostupných údajů.

Dobrý den,

Vše je připraveno, čeká se na zařazení dalších 6 nových programu, takže oficiální start v Příbrami by měl být 22.9. možná o dva dni dříve.

S přátelským pozdravem

Poslední mail(bohužel jsem ho už smazal) : Digitální televize v Příbrami je dostupná.

Zde kontakty s kontakt centrem kdy jsem žádal zřízení digitální kabelové televize:

Bohužel ve Vámi uvedené lokalitě není připojení služby digitální televize možné z technických důvodů. Termín, kdy budou ve Vaší lokalitě vybudovány nebo zrekonstruovány kabelové rozvody není v současné době znám.

A teď, aby se v tom zákazník vyznal.Je třeba si položit otázku proč nás teda v Příbrami takhle matou a v případě, že by byla pravda/rekonstrukce kabelových rozvodů/ tak co dělali do dnešního dne než ohlásili dostupnost nedostupnost digitální kabelové televize.je zajímavé, že na maily už mě nikdo neodpovídá takže další informace nemám.Co takhle vážení pracovníci upc vydat nějakou tiskovou zprávu jak si vaší "snahu" o zřízení digitální televize v Příbrami mají zákazžníci vykládat.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...