Přejít na obsah

Digitální TV - Příbram

Doporučené příspěvky

Návštěvník onak

A co na to říkáš - na kvalitu? Jakou máš úroveň signálu a kvalitu signálu? Kostičkuje ti to někdy nebo se ti zasekne obraz?

U mě je kvalita dobrá - řekl bych, že obraz je o něco lepší než v analogu, jinak úroveň signálu mám u všech multiplexů kromě jednoho (HBO, atd. tam mám úroveň 90 - 91 %) asi 86 - 88 % a kvalitu signálu mám všude asi 97 - 99 %.

Jinak co se týče kostičkování, tak to někdy občas zakostičkuje. Kostičky mi ani tak nevadí, když je to párkrát a dost, ale když se obraz rozkostičkuje celý a zasekne se na pár sekund - to už je horší. Což se většinou stává u volně šířeného multiplexu, tedy programy ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Nova, Prima a UPC Express.

Upraveno uživatelem onak

Já mám signál skoro u všech na 99 procent a kvalita mezi 97-99 procenta.Jinak dneska se mi stalo u ČT2 a poté u Novy, že STB na pár sekund zatuhnul.Jinak kvalita dobrá,ale můžu posoudit až za několik dní a ne pár hodin.Kostičkování zatím dobrý. :wink:

Návštěvník onak

Jj, to rozkostičkování a následné zatuhnutí na pár vteřin, jsem zaznamenal každej den alespoň jednou (koukal jsem se jestli v tom okamžiku poklesne kvalita nebo úroveň signálu - nepokleslo nic).

I když je kvalita obrazu dobrá, zajímalo by mě, jak je možný, že mám nižší úroveň signálu - i kabel už jsem vyměnil za nový, ale úroveň se nezměnila.

Návštěvník dmnc

To ona: Možná rozvod od lockboxu (rozvod. skříně) k tvojí koncové zásuvce. Nicméně, to jsou takové spíše spekulace, protože samozřejmě důvodů může byt více. Tzn. např. už pokles na vystupech tapu, atd. Nicméně to nic nemění na tom, že pokud ti to nezpůsobuje pokles kvality služeb, nikdo to řešit nebude.

Tak ohledně toho kostičkování. Nova asi dopadla nejhůře jinak mi připadá, že nejvíce to odnášejí právě naše veřejnoprávní programy.Ale myslím, že jinde to nebude o moc lepší.

• po měsících...

dne 7.2.2008 mi vnutila zástupkyně UPC Řehořková produkt firmy.Poté mi poslala SMS že 12.2.2008 budu připojen.Do nyní se tak nestalo.Uvedená ani nekomunikuje.Tudíž závěr je ten,že nemám TV a začal jsem dělat antireklamu této firmě neumětelů.

• po měsících...
Návštěvník onak

Tak dneska to je zase hrůza, pořád samé kostičky a záseky a záškuby a skřípání. Hlavně to dělá na muxu 658 MHz, tedy ČT, Nova, Prima, atd. Dělá vám to taky v Příbrami, nebo i jinde?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...