Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Tak tiskový mluvčí UPC na Karneval TV informoval o tom, že digitální kabelová televize má být v Příbrami dostupná ke konci 1. pololetí tohoto roku. :D

Doporučuji obracet se na Fr. Malinu, jak to s těmi sliby a ubezpečením diváků v Příbrami myslel. 8)

Tady jsou jeho slova.

Odesláno

Tak jsem se obrátil ta pana malinu a uvidíme, jestli mi odepíše.Jinak tady v Příbrami měli pokaždé když něco připravovali skluz.Ovšem s tou digitalizací ten skluz už je neúměrně dlouhý.

Odesláno

Podle mých informací by digitální TV v Příbrami měla v testovacím režimu běžet někdy v polovině srpna (což už je) - ovšem zatím jsem nebyl osloven, že by se s testováním začalo. Do komerčního provozu by to mělo přejít od začátku září. Jsem zvědavej, jakou dostaneš odpověď od p. Maliny.

Odesláno

Zde je odpověď na mail od pana Maliny :

ověřoval jsem si stav u naší výstavby a skutečnost je taková, že digitální vysílání je téměř připraveno. V současné době se čeká na zpožděnou dodávku modulátorů, které by měla firma obdržet první týden v září. Vzhledem k tomu, že od 1/2 září současně připravujeme některé programové změny, lze velmi pravděpodobně předpokládat, že ve stejné době začneme nabízet i digitální CATV v Příbrami. Omlouvám se za dřívější informaci, ale vycházel jsem z tehdy dostupných údajů.

Odesláno

Tak to před panem Malinou smekám, že odpověděl. Od Kontakt centra by ses odpovědi nedočkal. On samozřejmě za to zpoždění nemůže. Tak doufám, že se v tom září dočkáte i v Příbrami. Držím palce. Já sám osobně jsem zvědavý na ty programové změny, HBO Comedy je celkem jasné, nadějně to vypadá i s NASN, mile by mě ještě překvapili s AXN Crimi a AXN Sci-fi. :wink:

Odesláno

Malina je ten, jak dělá ten pořad ? Jestli jo, tak to je sympaťák... :wink: Přijde mi jako snaživý člověk... 8)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Je polovina září a v Příbrami stále digitální televize není k dispozici.

Odesláno

Neboj, už velmi brzy se dočkáš :-D

Odesláno

No ale také by mě zajímalo co to je brzy?Nejdříve to mělo být duben 2007, poté červenec 2007, nyní polovina září 2007 a jak to vypadá tak se nic neděje.V sekci kabelová televize na upc nejde nic zjistit(sítě karnevalu zde nejsou) na telefon se nikdo nedovolá a když jo tak mu neodpoví, nebo by nechal za telefon majlant.Pana malinu jsem kontaktoval a nic.Takže začarovaný kruh.

Odesláno

No taky by mě zajímalo, co je to velmi brzy. Nemohl byste prosím sdělit nějaký konkrétnější termín.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague