Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim mam takovy problem mam vlastni ip a 2 pevne ip adrsy u karnevalu,vlastni ip jede f poho,ale kdyz chci napojit pevnou tak mi to nejde napise mi to at dam vyhledat DHCP automaticky i kdyz toto dam tak taky nic,,,,poradi nekdo??dik

Odesláno

uz to mam co zrestartovat modem?

/*Pop@y/

Odesláno

nefunguje ani restart modemu z niceho nic mi to hodilo tuto hlasku ze se asi uz nebudu moct pripojovat pres pevnnou ip ze to bude muset jit automaticky ale jde prd...stranku nelze zobrazit i kdyz dam vyhledat automaticky...

Odesláno
Zdravim mam takovy problem mam vlastni ip a 2 pevne ip adrsy u karnevalu,vlastni ip jede f poho,ale kdyz chci napojit pevnou tak mi to nejde napise mi to at dam vyhledat DHCP automaticky i kdyz toto dam tak taky nic,,,,poradi nekdo??dik

Co to je "vlastní IP a 2 pevné IP adresy" to jako, že máš koupenou "veřejnou" a pak dvě původně "neveřejné".

Teď musíš pro všechny nastavit DHCP a pro tu jednu "pevnou veřejnou" provezt registraci na muj.karneval.cz

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

jo jo vlastni ip mam nastavenou na mem compu ale ani jedna z tech dvou pevnych na druhem complu nejde pise to hlasku od karnevalu ze mam nastavit DHCP automaticky...nastavim na sitovce automaticky DHCP i ip adresu automaticky a potom uz mi nejde ani net...

Odesláno

Zapomeň na nějaké 2 pevné IP adresy. Všechno je nyní dynamika, kromě tvé zakoupené IP addr.

Odesláno

a i ta je potreba prez dhcp

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague