Odesláno 8. srpna 2018 6 let Do některých vláken (threadů) mě nejde vložit (napsat) post., vyjádření, odpověď. Do některých vláken to funguje správně. Dělíme se již zde na árijce, neárijce, ... nadlidi, podlidi ?? Nechápu. A očividně se tento BAN (a nevím vůbec za co) netýká jen mě. Předem děkuji za vysvětlení, objasnění. Upraveno 8. srpna 2018 6 let uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 8. srpna 2018 6 let Nejedná se o ban či záměrnou blokaci, jedná se o chybu na fóru, která se řeší i dle občasné nedostupnosti fóra s maintenance stránkou. K některým příspěvkům nejde přispívat ani mě a to mám ta práva docela vysoká. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. srpna 2018 6 let Autor Děkuji. Pamatuji dobu (a ne zase tak vzdálenou), že to vše tady fungovalo. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 8. srpna 2018 6 let už to žije, podle konzole tam tam byl problém se souborem pro překlady, což způsobilo nefunkčnost některejch scriptů, např. pro zobrazení textovýho editoru na psaní po kliknutí apod. - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.