Odesláno 21. srpna 2018 6 let Jak jsem psal, rádia pod 100MHz nemusejí fungovat, již nejsou garantována. UPC již rádia v analogu nikde neuvádí, rádia se přesunula do DVB-T a DVB-C. V budoucnu i zbytek pásma, co zabírají analogová rádia, bude využito pro jiné služby (internet a digitální televize). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. srpna 2018 6 let 101.6 MHz- Radio Beat a i jiné stanice pod 100 MHz už dnes fungují. Děkuji 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 22. srpna 2018 6 let Problem s radiem Beat 101,6 jsem hlasil v utery na UPC. Vcera to opravili, ale bohuzel od te doby dost sumi. Jeste minuly tyden bylo vse ok. 😞 Dnes jsem jim psal znovu.
Odesláno 30. září 2018 6 let Dobrý den, tak opět problémy s FM frekvencemi, nevím, co se zase stalo, ale některé stanice, např Country radio opět nefunkční.
Odesláno 1. října 2018 6 let Já již přes týden registruji, že se nějak zasekla smyčka na rádiu Valc a přehrává se stále stejná píseň. Již se to v minulosti stalo několikrát. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 1. října 2018 6 let Na kterém konkrétně? V DVB-C? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. října 2018 6 let Na FM 89.7 MHz. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 21. října 2018 6 let Valc 3 nehraje stejně jako další Valc rádia. Naopak již několik dní hraje Valc live na 89.7 MHz , s ním byly problémy - viz výše. Jedná se o FM příjem. Ostatní rádia v tomto pásmu hrají. Rozhlas v DVB-C nesleduji pro absenci jednoduchého, dostupného univerzálního "poslouchadla". Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 21. října 2018 6 let Ono to vypadá na problém přímo u rádia Valx. Nefungují jim ani www stránky, nejde ani v DVBC ....Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.