Návštěvník PcBuh Odesláno 21. října 2018 Sdílet Odesláno 21. října 2018 Také jsem koukal že stránky nejdou, je tam psáno „Stránky jsou mimo provoz.“ Je otázka zda dočasně nebo nastálo 😞 před 4 hodinami , HaWe napsal: Valc 3 nehraje stejně jako další Valc rádia. Naopak již několik dní hraje Valc live na 89.7 MHz , s ním byly problémy - viz výše. Jedná se o FM příjem. Ostatní rádia v tomto pásmu hrají. Rozhlas v DVB-C nesleduji pro absenci jednoduchého, dostupného univerzálního "poslouchadla". Valc live jsem poslouchal 15min. a vypnul. Nic pro mě, Valc 3 byl ideální 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 13. ledna 2019 Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 nefunguje v DVB -C Radio Contact Liberec . Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.