Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Potvrzuji, sledoval jsem včera k večeru. Vypadával signál DTV (synchronně oba standardy, analog jsem neověřoval, ale měl by taky), od milisekund až po několik sekund. Takový výpadek indikátor televizoru asi nezaregistruje - není signál, není co zobrazit. Teplice a Most jsou jasné, bývalá HS Meziboří. S Mělníkem si nejsem jistý, asi také HS Meziboří.... Chtěl jsem včera psát delší příspěvek, pak jsem jej smazal a požádal o vymazání... Zjevně to tu David UPC nebo technik čtou jen občas 

Skutečně by neškodil občasný náhled do struktury sítě UPC, kam až dohlédne bdělé oko Dohledového centra a kdy (ve kterých případech) vše závisí na telefonátu od zákazníků

Upraveno uživatelem Retiree

Odesláno

Dobrý den,
jak je možné,že společnost jako jste vy,má neustále výpadky ve zpětném sledování?
Čekala bych,že při dnešními moderními technologiemi budete vice fungovat.Ještě chcete za to nehorázné peníze za žádné služby a to doslova!U konkurence mi nabízí daleko kvalitnější služby.

Odesláno

Tak ted v Melniku kabelovka nekoukatelna. Pritom vse vypada paradne - sila signalu i kvalitu. Jen se na to neda koukat....

Odesláno

Potvrzuji, byl jsi rychlejší. Dnes (pondělí, 19-20 h) opět občasné krátkodobé výpadky DTV (C i T), A bez výpadků. V DVB-C CT24HD, v DVB-T CT24 SD. Distribuce CT HD a CT SD jde pro UPC různými cestami, pokud jsem měl možnost vysledovat. Z toho už je možno tipovat, kde je asi problém......

Upraveno uživatelem Retiree

Odesláno

Liberec výpadky, C tuner, pomalu je to nekoukatelný…….

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Opakující se výpadky až na několik vteřin. ČT24 (DVB-T), ČT24HD (DVB-C) - zobrazeno vedle sebe a výpadky jsou ve stejných chvílích. Ukazatel zobrazuje stále 100% kvalitu i v době trvání výpadku (ale nevím, jestli se tomu dá věřit, nic jiného než 100% jsem už dlouho neviděl).

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

mě to dělá Prima a Nova

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Už by se k těm výpadkům příjmu měl někdo odpovědný vyjádřit a zjednat nápravu. Je to stejné jako minulý týden.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Už by se k těm výpadkům příjmu měl někdo odpovědný vyjádřit a zjednat nápravu. Je to stejné jako minulý týden.

Mno, spis by mohli chybu odhalit a opravit! 

Odesláno

Cože, ona chyba nebyla ještě odhalena ?!  A co takhle vedro ... ?

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague