Odesláno 23. července 2018 6 let Já bych řekl, že to postihuje hlavně muxy s frekvencemi nad 700MHz (u mě nejvíc muxy 730 a 738) . Přitom právě pásmo nad 700MHz bylo nově vyhrazeno pro přenos mobilních dat. Je možné, že by probíhalo nějaké testování (nebo dokonce začátek provozu) a vysílaná data by rušila kabelovku? Ale to rušení by muselo být už někde u zdroje, který se před odesláním dál snaží opravit data, protože i já vidím úroveň bitové chyby jen těsně nad nulou, ale obraz je přitom nekoukatelný. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 24. července 2018 6 let Dnes ráno byl výpadek, respektive kostičkování v digitální televizi opraven. Jednalo se především o lokality KLADNO, KRALUPY NAD VLTAVOU, MĚLNÍK, NERATOVICE, NYMBURK, PRAHA, ČELÁKOVICE Můžete mi někdo prosím potvrdit zda - li stále registrujete problémy se signálem? Díky všem
Odesláno 24. července 2018 6 let Dnes ráno byl výpadek, respektive kostičkování v digitální televizi opraven. Jednalo se především o lokality KLADNO, KRALUPY NAD VLTAVOU, MĚLNÍK, NERATOVICE, NYMBURK, PRAHA, ČELÁKOVICE Můžete mi někdo prosím potvrdit zda - li stále registrujete problémy se signálem? Díky všem Volala mi dcera, co je doma, a nejede nam kabelovka vubec!
Odesláno 24. července 2018 6 let @hlavsar BEZRUČOVA, DYKOVA, FRANTIŠKA KRIEGELA, FÜGNEROVA, MATĚJE KOPECKÉHO, NA PODHOŘÍ, NEMOCNIČNÍ, NEZVALOVA, NÁM. GEN. SWIERCZEWSKÉHO, OLDŘICHA WENZLA, POD VRCHEM, SMETANOVA, SOKOLOVSKÁ, STUDENTSKÁ, VLASÁKOVA, WOLKEROVA, ZA STADIONEM, ZÁDUŠNÍ, ČECHOVA - Z důvodu výpadku v dodávkách elektrické energie nefunkční všechny služby. Je to Váš případ?
Odesláno 24. července 2018 6 let Jojo, to je muj pripad. Kazdopdne pred chvili to ve vypadcich nebylo a ani slecna kolegyne na infolajne nic nevedela!
Odesláno 24. července 2018 6 let včera taky výpadky signálu v lokalitě Most. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 29. července 2018 6 let Opět výpadek. V hlavní vysílací čas. Všechny programy kostičkování obrazu, který se postupně rozpadl a výpadek. 🙄 Sokolov Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.