Návštěvník pista Odesláno 22. srpna 2018 Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Mám modem CISCO EPC3208 a vypáda to, že už pomalu odchází. Pokud si budu chtít od UPC koupit nový modem, tak pravděpodobně dostanu CBN CH7465LG. Rád bych se zeptat na pár věcí: a) lze na novém modemu kompletně vypnout 2,4GHz i 5GHz WiFi? Včetně vysílání WiFree? b) bude modem v režimu bridge a bez IPv6 DS-Lite? c) lze si modem někdě v Praze vyzvednout osobně? Nebo dodání technikem na určenou dobu je jediná možnost? Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem pista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 22. srpna 2018 Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Re a) Modem lze prepnout do rezimu bridge, tj. bude z nej zase jen "obycejny modem" jako ten CISCO. Sam jsem presne tento prechod pred casem prodelal. Prepnuti na bridge bylo to jedine, kvuli cemu jsem potreboval vlezt do nastaveni modemu. Od te doby jsem tam nebyl. Re b) Pokud mas doted IPv4, tak ti to tak po vymene zustane (je ale jistejsi si to domluvit se zakaznickou linkou pri domlouvani vymeny modemu); jinymi slovy, nastaveni parametru pripojeni (IPv4 vs. IPv6) neni dano natvrdo typem modemu, ale nastavuje se u UPC separatne. I toto jsem sam prodelal, takze vim, ze to neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okrizek Odesláno 22. srpna 2018 Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 ad c) výměnu určitě jde domluvit na prodejním místě, já byl třeba v Nuslích v Závišově 5 Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Compal, STB Kaon KCF B4003 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. září 2018 Sdílet Odesláno 14. září 2018 Mám problém s výpadky internetu.Ale vždy po restartu modemu Cisco 3208 na nějakou dobu naskočí.Pak se to ale opakuje.Bude to modemem? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. září 2018 Sdílet Odesláno 14. září 2018 Může být, ale to na fóru vskutku nezjistíš. Začni u UPC. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. září 2018 Sdílet Odesláno 14. září 2018 Já bych hned nepodezříval modem, může to být klidně špatným signálem, Koukni do rozhraní modemu Jaké jsou tam hodnoty před výpadkem a při výpadku, adresa je myslím http://192.168.100.1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 15. září 2018 Sdílet Odesláno 15. září 2018 Takže přikládám screen před restartem a po. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. září 2018 Sdílet Odesláno 15. září 2018 Ty hodnoty v obou tabulkách jsou v normě, takže tam problém nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Takže kontaktovat UPC... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Určitě tam zavolej oni ti zkontrolují signál na dálku a mohou se na něj podívat i zpětně. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.