Marek-26 Odesláno 17. září 2018 Sdílet Odesláno 17. září 2018 Od posledního restartu modemu (4 dny) není vidět žádný výpadek. Hodnoty dobré, ztrátovost "nulová". Prvně bych zkusil dát jiný napájecí zdroj. Pokud to nepomůže, pak už jen zavolat na UPC a patrně Vás čeká výměna modemu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 18. září 2018 Sdílet Odesláno 18. září 2018 Jo,zatím OK.Když tak zkusím ten zdroj vyměnit,dík. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Ještě otázku,jaký spolehlivý zdroj doporučujete k modemu. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Bude asi jedno jaky výrobce, musí mýt stejné napětí a minimálně stejný proud Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Jak jsem zrovna psal ve vedlejsim threadu, ten proud zrovna u tohoto modemu/zdroje neni az tak zasadni dodrzet. Podivam se doma, kolik presne ma ten zdroj, co jsem pouzival, ale mam dojem, ze to bylo kolem 1 A... original zdroj ma nejmin 1,5 A. Novy zdroj se nijak extra nezahrival, takze zadny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 (upraveno) Původní zdroj (15 Vss /1,0 A) pro Cisco 3212 (v čem se liší ?) jel téměř 7 let 24/7 bez problémů. Životnost zdroje se asi liší kus od kusu... Upraveno 19. září 2018 uživatelem Retiree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Aaaa, tak mozna ne ampéráž, ale voltáž to byla, co jsem nedodrzel! Ten muj zdroj ke scanneru byl 12 V... Muj puvodni zdroj taky jel nejakych 8 let nebo tak nejak... Vsak kdo ma CISCO 3208, nema ho chvilku... ono uz je hezkych par patku, co se davaly naposledy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 To by byl objev hodný Nobelovy ceny, odporující dosud platným fyzikálním zákonům … Tedy pokud bychom brali vážně štítkové hodnoty síťových adaptérů- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Nemyslim si... Nikde neni psano, ze tech 15 V opravdu NUTNE potrebuje (a zjevne nepotrebuje 😉) a ze se nespokoji i s nizsim napetim. Ostatne, tech 15 V je dost neobvykla hodnota, to tech 12 V je prave mnohem casteji pouzivanych... beztak se to ve zdrojove casti modemu nejspis srazi dolu na tech 12 V a vyhlazuje, stabilizuje, apod. Ja to proste zkusil, ze uvidim, jestli to pojede a jak moc dobre/spatne... a ono to jelo jako z praku a vubec na nic to nemelo vliv... tedy z pohledu uzivatele... na porovnavani nejakych hodnot kdoviceho jsem se mohl zvysoka vyprdnout. Schopnost pracovat s sirsim rozsahem napajeciho napeti neni uplne neobvykla vec. Mam napriklad takovy sikovny cinsky audio zesilovac a ten umi pracovat pri napajeni od, nevim presne, 9 nebo 12 V az do snad 48 V. Jen se podle napajeciho napeti lisi maximalni vystupni vykon - cim vic voltu na vstupu, tim vic wattu na vystupu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Takže nějaké resume,nebo mám zajít do Letma v Brně,ať mi dají nějaký náhradní? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.