Odesláno 31. května 2021 3 roky Měl mnohem větší (opravdu otravnou) latenci, zabugovamý FW, ztráceli se pakety. Už je to asi opraveno co jsem pochopil z fóra. Bylo to v době kdy se nasazovali. Jinak jsem po něm nic nechtěl, pouze ipv4, a bridge - zapojit a fungovat, zapomenout. WiFi mě nezajímá, vypínám. A tady Adolf je asi pouze přízemní konzumní spotřebitel co sedí na Fb, a na tomto fóru - což dokládá i jeho nesmyslná hyperaktivita v prázdných příspěvcích. Upraveno 1. června 2021 3 roky uživatelem Gorole Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava
Odesláno 8. června 2021 3 roky Tak jsem požádal o navýšení rychlosti na 500/30 Kdo pozná kdy došlo k výměně modemu 🙂 https://www.netmetr.cz/cs/moje.html Je třeba vložit sync kód: 368d99469e2c A výsledek puma testu: Upraveno 8. června 2021 3 roky uživatelem Gorole Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava
Odesláno 15. července 2021 3 roky Zdravím, je někde k dispozici seznam modemů (routerů), u kterých mi Vodafone nebude nutit výměnu a jsou už dostatečně moderní? Chci se vyhnout měsíčnímu poplatku za pronájem. Tarif bych používal maximálně Internet 300. Mám možnost koupit Technicolor TC7200, ale má jen DOCSIS 3.0. Vodafone bude vyžadovat do budoucna podporu min verze 3.1? Děkuji Upraveno 15. července 2021 3 roky uživatelem PetrJ
Odesláno 15. července 2021 3 roky Momentálně Vodafone do své sítě připojuje pouze dva modemy, pro 1 Gbit tarif je to modem Arris a pro pomalejší tarify je to modem Compal, oba modemy lze momentálně mít pouze do pronájmu, Oficiálně se neprodávají, modem Compal ale stále lze koupit použitý na bazaru, ale nejsem si jistý zda ho momentálně operátor do své sítě připojí. Starší modemy jako Technicolor, Ubee, nebo Cisco už do sítě nelze připojit a jsou v podstatě bezcenné. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. července 2021 3 roky To je tedy nemilé, dokud nezačne UPC nabízet odprodej aktuálních modemů, tak se tomu poplatku člověk nevyhne. Každopádně děkuji za přesné informace.
Odesláno 16. července 2021 3 roky Odkoupené zařízení není zase takový výhra, jak se může zdát. Ale to už se tady (opakovaně) řešilo. - - - - -
Odesláno 18. července 2021 3 roky Já mám modem Technicolor a protože ho používám jen na internet (150) a nepoužívám ho k televizi (mám modul), tak mi ho nechají a nemusím tedy nic měnit. Jsem rád. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 18. července 2021 3 roky @marek-81 Mám stejné služby jako ty. To už tě převádí Vodafone ze své vůle? Nebo sis o to požádal? Jen abych byl v obraze, kdy to asi příjde. Upraveno 18. července 2021 3 roky uživatelem Zlaťák Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 18. července 2021 3 roky @Zlaťákne, jen jsem se zeptal na Messengeru co mě čeká. Kdy budu převeden ještě nevím. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 17. srpna 2021 3 roky Dnes mi volali z Vodafonu, že už mají nové modemy a jsme domluvený na konec týdne na zprovoznění gigabitu Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.