Odesláno 31. srpna 2018 6 let Zdravím, už třetí den mám problém s programy jako je nova cinema, action nebo prima cool, love a ostatní těmhle podobné. Zajímavé je, že klasická nova a prima jde. Jde i kanál history, anx atd. Zkoušel sem programy znovu naladit, vypojit kabely a znovu zapojit a nic. furt ten stejný problém. Nevíte někdo čím to je? Předem děkuji za odpověď. Ty programy jako je nova cinema atd jdou naladit, ale když je zvolím. Dlouho se načítají a pak blbnou. Jako jsou kostičky v obraze a sekání.
Odesláno 31. srpna 2018 6 let To je jednoduche. Su len tri moznosti. 1. globalna porucha v tvojej lokalite (pre preverenie volat upc) 2. zarusena frekvencia uz na ceste k tebe (volat upc, zisti na mieste len technik s merakom) 3. no a najpravdepodobnejsia a najcastejsia pricina - chyba v tvojom kablovom rozvode (pravdepodobne opat zisti len technik a za opravu rozvodu si zaplatis) Ine riesenie nie je.
Odesláno 31. srpna 2018 6 let Nepíšete, jestli se jedná o SD nebo HD programy. Pokud to jsou SD programy, tak je na 99% problém s rušením z DVBT vysílače (bod 3. jak psal @marosf) Máte možnost programy naladit v HD - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 31. srpna 2018 6 let Tak bohužel ty jmenované programy blbnou i v HD, ale zas Prima HD a Nova HD fungují. Co mám tedy dělat?
Odesláno 1. září 2018 6 let před 2 hodinami , Ondrojd napsal: Tak bohužel ty jmenované programy blbnou i v HD, ale zas Prima HD a Nova HD fungují. Co mám tedy dělat? Ideální by bylo, kdybyste doma měl nějaký jiný anténí koaxiální kabel (propojuje UPC zásuvku a set-top-box případně televizi) a mohl vyzkoušet, jestli to není tím vaším kabelem. Případně můžete zkusit zacloumat tím kabelem a jestli to sekání pomine nebo se zmírní, tak to bude určitě tím vaším kabelem. Je dobré nemít kabel nějak moc kroucenej nebo stočenej, to mám já a taky se mi pak výjmečně stane, že nějaká stanice začne se sekat a většinou stačí jen zacloumat kabelem. Já bych si prostě šel koupit nový anténí koaxiální kabel, mají ho v každém elektru a stojí pár desítek korun, tím nic nepokazíte, zvlášť pokud ten kabel už máte starej. Jak říkal technik, v 99% to bývá příčina téhle závady. Ale moji babičce třeba ten kabel technik vyměnil zadarmo, ale to spíš jen měla štěstí, že narazila na dobrou duši. 😀 Jinak je to normálně placená služba.
Odesláno 1. září 2018 6 let Tak fakt to byl ten kabel. Zkusil sem ho vypojit, lépe položit a jde to nádherně. Děkuji borci jste fakt machři 😊👍
Odesláno 1. září 2018 6 let před 14 hodinami , Patri.k napsal: .... Já bych si prostě šel koupit nový anténí koaxiální kabel, mají ho v každém elektru a stojí pár desítek korun, tím nic nepokazíte, zvlášť pokud ten kabel už máte starej. ...😀 Bohužel bych zrovna těmto kabelům moc nevěřil, možná v krátkých délkách do 2 m. Lepší je si nechat udělat kabel v nějaké speciálce na antény z kvalitnějšího kabelu - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 1. září 2018 6 let Spičkové káble sú americké Belden + konektory Cabelcon. Takúto kombináciu používa aj upc na svojej technológii :-)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.