Návštěvník Odesláno 10. srpna 2006 Sdílet Odesláno 10. srpna 2006 Čau chtěl by sem se zeptat jak to je s tim když překročim limit pro stahování dat, myslel sem že se má net jenom zpomalit a né úplně vypnout. Když mi ještě šel net tak mi poslali 2.8. mail: Děkujeme, že využíváte našich služeb. Dovolte, abychom Vás upozornili, že aktuální objem Vámi přenesených dat v aktuálním období dosáhl 100% předplaceného limitu. Tuto skutečnost lze ověřit na adrese http://muj.karneval.cz . Z výše uvedeného důvodu Vám byla omezena přístupová rychlost k síti Internet, a to až na hodnotu 256/64 kbit/s. K obnovení původní rychlosti dojde 7. dne tohoto měsíce . No a právě toho 7.8. mi ten net přestal jít Připojení funguje akorát je tam rychlost 100Mb/s což je podle mě blbost. Prosím o radu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 10. srpna 2006 Sdílet Odesláno 10. srpna 2006 Mám to chápat tak, že jsi překročil datový limit, následně došlo ke zpomalení a poté, co ti ji opět zvýšili, najednou přestal fungovat internet? Mohlo dojít k nekorektnímu nabootovaní nového konfigu se stávající tvojí objednanou rychlostí. Příčin může být samozřejmě více, avšak v tomto případě ti spíše doporučuji kontaktovat Karneval (KC). PS: 100,0 Mb/s je pouze propustnost spoje mezi modem a počítačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2006 Sdílet Odesláno 10. srpna 2006 Mám to chápat tak, že jsi překročil datový limit, následně došlo ke zpomalení a poté, co ti ji opět zvýšili, najednou přestal fungovat internet? Jo napsal si to přesně! Tak teda zkusim zavolat na karneval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2006 Sdílet Odesláno 14. srpna 2006 ahoj, tak mi zapomněli z Karnevalu napsat nebo zavolat že mi změnili IP adresu. Už je vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dj.kure Odesláno 31. srpna 2006 Sdílet Odesláno 31. srpna 2006 nastav si přidělování IP z DHCP serveru, pokavad to nepojede, tak nastav tu IP, kterou ti napsal Karneval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. ledna 2007 Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 Už se mi párkrát stalo že jsem musel vypnout a zapnout modem po změně rychlosti jinak internet nešel, potakto provedeném vypnutí to zase jede normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 2. ledna 2007 Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 Tak me se stava vzdy ze kdyz prekrocim limit tak to vypadne, ale ne dyl jak na minutu a pak to pokracuje 256/64.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 2. ledna 2007 Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 S tím nic nenaděláš, modem si musí nabootovat znovu nový bootfile, kde máš pozměněné parametry dopředného a zpětného směru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.