Přejít na obsah

Překročení limitu - nejde internet

Návštěvník tomus

Doporučené příspěvky

Čau chtěl by sem se zeptat jak to je s tim když překročim limit pro stahování dat, myslel sem že se má net jenom zpomalit a né úplně vypnout. Když mi ještě šel net tak mi poslali 2.8. mail:

Děkujeme, že využíváte našich služeb. 

Dovolte, abychom Vás upozornili, že aktuální objem Vámi přenesených dat v aktuálním období dosáhl 100% předplaceného limitu. Tuto skutečnost lze ověřit na adrese http://muj.karneval.cz .

Z výše uvedeného důvodu Vám byla omezena přístupová rychlost k síti Internet, a to až na hodnotu 256/64 kbit/s. K obnovení původní rychlosti dojde 7. dne tohoto měsíce

.

No a právě toho 7.8. mi ten net přestal jít :cry:

Připojení funguje akorát je tam rychlost 100Mb/s což je podle mě blbost.

Prosím o radu. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dmnc

Mám to chápat tak, že jsi překročil datový limit, následně došlo ke zpomalení a poté, co ti ji opět zvýšili, najednou přestal fungovat internet?

Mohlo dojít k nekorektnímu nabootovaní nového konfigu se stávající tvojí objednanou rychlostí. Příčin může být samozřejmě více, avšak v tomto případě ti spíše doporučuji kontaktovat Karneval (KC).

PS: 100,0 Mb/s je pouze propustnost spoje mezi modem a počítačem.

Odkaz ke komentáři

Mám to chápat tak, že jsi překročil datový limit, následně došlo ke zpomalení a poté, co ti ji opět zvýšili, najednou přestal fungovat internet?

Jo napsal si to přesně!

Tak teda zkusim zavolat na karneval...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Návštěvník

Už se mi párkrát stalo že jsem musel vypnout a zapnout modem po změně rychlosti jinak internet nešel, potakto provedeném vypnutí to zase jede normálně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dmnc

S tím nic nenaděláš, modem si musí nabootovat znovu nový bootfile, kde máš pozměněné parametry dopředného a zpětného směru.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...