Návštěvník SPAJKY68 Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Tak jsem si tak krásně ulevil nefunguje zpětné zhlédnutí ani videotéka tak jsem ten váš zasranej mediabox rozšlapal dal do igelitové tašky a trosky pověsil na kliku tak doufám že si to někdo vyzvedne jinak to hodím do popelnice týden tady píšu na UPC co stím a nikdo nic neuvěříte jaká je to úleva dobrý čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Celkem dobrá úleva za 2k.Psát sem asi nemá moc smysl, vhodnější je zavolat na KC. Pak se dá vyprudit i nějaká ta sleva ...Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Miky Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Zlatej CA Modul 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Zlatý Kaon 4003.Furt šlape jako hodinky... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Sem na fórum nic nepsal Tohle je jeho první příspěvek. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SPAJKY68 Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Sem jsem napsal jak to dopadlo protože jsem chtěl ušetřit si nervy píšu celí týden na UPC co mám za problém a nic když zavolám tak se dozvím že mám pět minut čekat peníze neseru stačí že platím za služby které nedělají to co dělat maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Já když potřebuji něco s UPC vyřešit tak vždy telefonuji, nikdy jsem nečekal na spojení s operátorem déle jak 5 minut, těch pár korun nikoho nezabije, Pořád lepší než rozbít setobox za 2000. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SPAJKY68 Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Za tři roky už je zaplcenej😏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Pokud byl tvuj tak ano, pokud je v pronajmu od UPC tak ne ...Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.