Návštěvník Enellson Odesláno 20. září 2018 Sdílet Odesláno 20. září 2018 Ahoj, nechal jsem si udelat tarif 300Mb/s, ale bohuzel mam problem s nastavenim sitove karty. Mam JMicron PCI Express Gigabit Ethernet adapter, kde rucne nastavim na 1Gb/s full duplex, ale rychlost pripojeni mam stale 100Mb/s (viz obr.) pokud tam nastavim 10Mb/s tak se rychlost snizi na 10, to funguje, pokud dam auto, tak mam rychlost stale 100. Proste nemuzu dosahnout 1Gb/s. Kabel mám samozrejme kat. 5e, zkousel jsem dva ruzne, bez vysledku. Nemam zadny router, switch mezi zarizenim od UPC (Technicolor 7200) a notebookem, proste jen kabel. Predpokladam, ze sitova karta je 1Gb, kdyz to ma v nazvu a rychlost se da prepnout. Nevite si s tim nekdo rady, kde muze byt jeste hacek??? Moc diky, Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 20. září 2018 Sdílet Odesláno 20. září 2018 (upraveno) Provozujes ten notebook na baterku? Pred casem jsem taky resil stejnou zahadu... a pak jsem nasel tenhle check box, VYPNUL ho a bylo po zahade: U desktopovyho Realteku je podobny nastaveni zase jinde: Upraveno 20. září 2018 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Enellson Odesláno 23. září 2018 Sdílet Odesláno 23. září 2018 Bohuzel, nepomohlo. Notebook je napajen jen ze site a ruzne ovlivneni vykonu (green internet atd.,) je vypnuto. Nekde jsem se tu docetl, ze pomohla zmena kabelu na kat. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jandik Odesláno 23. září 2018 Sdílet Odesláno 23. září 2018 Měl jsem podobny problem. Ucvaknul jsem koncovky na kabelu a nacvakl nove a bylo po problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 18. října 2018 Sdílet Odesláno 18. října 2018 Nevite kolik to ma anten na MIMO 5G a 2.4G? Resp. rychlosti v AC a N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.