Návštěvník Matyyyyyy Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 Zdravím ... už strácam nervy , cca 6 dní mám problémy s internetom čo sa týka pc online hier. Csgo , R6 siege , Pubg , Overwatch atd atd. Pri každej hre rollbacky , sekanie a ikonka stráta paketov. Samozrejme že na problém som si musel prísť sám ... nový kábel som kúpil nepomohlo , skúšal som resety modemu , vypínanie modemu nič nepomáhalo až som sa začal hrať v nastaveniach modemu a prišiel som na problém. Ak mám napojený Set top box v modeme mám hrozné problémy. Ak mám vypojený tak problémy nemám a všetko ide krásne. Set top box a modem som dnes vymenil za nové a ani to nepomohlo tak neviem ... mám taký pocit že od kedy ste dali nový softvér do set top boxov od vtedy to blbne tak ak vás môžem poprosiť tak skúste to nejak vyriešiť lebo už je to na zlbáznenie. Prikládám foto ako dôkaz. Poprípade keby niekto vedel poradiť bol by som vdačný. Na fotkách je pripojený PC a Set top box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 Hmmm, nevim jak/jestli to souvisi, ale vsiml jsem si, ze stejny "problem s Ethernet pripojenim" (jeste kdyby tak to idiotske rozhrani pro lamy taky reklo JAKY by ten problem mel byt!) mi hlasi modem taky. Modem je v rezimu bridge, tj. do nej je pripojeny jen muj router, set-top box nemam... Ale do routeru mam pripojenou TV... ktera ma jen 100Mbit, stejne jako (asi) ten set-top box... Tak me ted napadlo, jestli ten modem nema nejakej problem s tim, ze v siti jsou i jina nez 1 Mbit zarizeni... Nebo ze by ten "problem s Ethernetem" v mem pripade znamenal, ze chudak modem se nedokaze psychicky vyrovnat s faktem, ze je odpojena jeho routerova cast?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matyyyyyy Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 Neviem nejak extra som sa tomu nevenoval do teraz vsetko islo ako malo tak som nic neriesil ale teraz to je hroza moc sa do sietii nevyznam takze za to tu pisem chcem nejake vysvetlenie alebo opravu lebo na toto fakt nemam nervy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 Compal je u ethernetových portů dost vybíravý. Nesnáší, pokud je připojený počítač vypnutý, nesnáší, pokud je do ethernet portu připojeno cokoliv jiného, nežli pc, … Naopak je mu jedno, v jakém módu pracuje, ethernetový test spolehlivě zčervená vždy. Prostě má své mouchy, smiřme se s tím, nedrážděme ho a buďme rádi …. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 důležitá věc pro příště https://napoveda.seznam.cz/cz/email/jak-vytvorit-screenshot/ Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matyyyyyy Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 nejde mi prt.screen na klávesnici pretože je broken ale neboj viem screeny robiť len som to písal na rýchlo kedže som sa ponahľal preč 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 2 minutes ago, Matyyyyyy said: ale neboj viem screeny robiť No nevim nevim... kdyz ani nevis, ze se foti/toci NALEZATO... 'sem myslel, ze nastojato foti/toci jen vypatlany blondyny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matyyyyyy Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 Borci nechce sa mi fakt hádať s nikým ... radšej keby ste písali k téme a neriešili blbosti bol by som radšej ... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 2. října 2018 Sdílet Odesláno 2. října 2018 (upraveno) A co konkretne cekas? UPC rozhodne NIC za zaklade tveho prispevku nezmeni... treba proto, ze to tady nikdo z nich (kompetentni k takovemu rozhodnuti) necte. Tzn. se nedockas ani zadneho vysvetleni. A jinou radu ti taky tezko kdo da... protoze tak nejak neni co radit. Kdyby ses misto hrani her trochu vzdelaval v sitich (jak sam rikas, v problematice se nevyznas), tak bys to tusil. Upraveno 2. října 2018 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 3. října 2018 Sdílet Odesláno 3. října 2018 (upraveno) Ja mám káblom pripojený klasický počítač, receiver a telku. Ethernetový test mám ale zelený len v prípade že všetky zariadenia, okrem PC sú vypnuté. Akonáhle aspoň jedno ide test je červený a je tam všeobecná hláška že Nejaké zariadenie môže obmedzovať konektivitu vo vašej sieti... Problémy pri online hraní nemám ale ja väčinou hrám len Team Fortress 2. Stb nemám, používam len modul v telke. Upraveno 3. října 2018 uživatelem kotlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.