Návštěvník ApacheSK Odesláno 8. října 2018 Sdílet Odesláno 8. října 2018 Neodpísal nič 😄 proste prazdná správa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník darktemplar999 Odesláno 8. října 2018 Sdílet Odesláno 8. října 2018 Zaujimave 😄 A hľadajú posilu do supportu tak keď len prazdne spravy posielať tak sa hlasim 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 9. října 2018 Sdílet Odesláno 9. října 2018 Dajte im cas do konca tohto tyzdna (to je tak realna doba, aby s tym niekto nieco urobil, alebo aspon prisiel na to, kde je problem).. potom to eskalujte (FB, hotline, etc.) dorazne, ale slusne 😀 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 9. října 2018 Sdílet Odesláno 9. října 2018 Niečo nové? dnes budem zas písať, pretože mi písali dnes okolo obedu lenže som nebol doma a Modem bol off tak nemohli nič... tak im napíšem že nechám ho zapnutý, nech robia čo chcú ale nech to ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník darktemplar999 Odesláno 9. října 2018 Sdílet Odesláno 9. října 2018 Mne nič nepísali neškaj takže nič novoho na mieri iba ze mi klesol max ping z 1300 na 880 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 9. října 2018 Sdílet Odesláno 9. října 2018 InaČ aj mne to ide trocha svižnejšie, minimalne google dnska mi ide celkom pohode v PingPlotteri, ale tam to začína a tam to aj končí, skúšal som PUBG a som to rovno aj vypol. traffic dokopy 50kB/s aj na upe aj na downe a takto to dodžube sieť a timed-outuje to requesty alebo neviem Čo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 10. října 2018 Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Tak teda zajtra príde šuflikant technik z UPC, a uvidíme čo pomerá, najradšej by som bol keby bola chyba len tu niekde v rozvodnej skrini alebo ja neviem v čom, lebo keĎ bude chyba niekde v podzemnom vedení alebo v zahraničí tak to bude o ničom a kým sa to spraví tak to potrvá týždne Upraveno 10. října 2018 uživatelem ApacheSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matyyyyyy Odesláno 10. října 2018 Sdílet Odesláno 10. října 2018 A co uz pomerali tie blbosti co mali ? Ten upstream a downstream ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 10. října 2018 Sdílet Odesláno 10. října 2018 Áno, vraj si všimol že je nejaký zlý signál na môj modem, tak mi objednal na zajtra technika, tak uvidim čo mi pomerá v byte a vo vchode, fakt by som bol rád ak by to bolo niečo ˇalhko odstraniteľné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matyyyyyy Odesláno 10. října 2018 Sdílet Odesláno 10. října 2018 Aha no musim im napisat lebo povedali ze sa mi ozvu ale vidim to tak ze asi nie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.