Odesláno 16. října 2018 6 let Mne ping na upc.sk vždy šiel dobre, na UPC.sk, skús nejakú zahraničnú stránku alebo game-server , j asom skúšal youtube a ten odstavilo hneď, lag spiky až na 1s odozvu(1000ms)
Odesláno 16. října 2018 6 let Ja viem, ale mne nesiel ani ten upc.sk tu mas screen z battlefieldu 😄 Stacilo im kus povyhrazat 😄
Odesláno 16. října 2018 6 let Tak ja sm si dal akurat 2 hry v PUBG a šlo to zatial bez packet-lossu, samozrejme okrem packet-lossu trvajúceho počas toho Čo mi sekla hra kvoli nedostatku RAM pri načitavani mapy , myslím si že ak to už vyriešili tak celoplošne to už pôjde do dňa, lebo čo som skúšal tak to šlo stabílne, ping nad 50ms som ani nezaznamenal
Odesláno 16. října 2018 6 let 4 minutes ago, Matyyyyyy said: @darktemplar999 a v hre ti to ako ide ? 😄 Ešte robim, na alza supporte mame teraz frmol, večer o deviatej skusim a dám vedieť 😄
Odesláno 16. října 2018 6 let skúšam teraz cs go zatiaľ to vyzerá byť v poriadku vyše 10 min v hre a nič všetko ide krásne ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.