Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ano ... uvidime no pri tom novom modeme ti budem pisat ze co

Odesláno

Mne iba takto, myslis ze na telefonickej linke budú iné dristať? 😄 http://prntscr.com/l22znr

Odesláno

Blbosti ja som uz skusal vsetko chyba je niekde u nich ale kde to ani oni nevedia... toto je ich chyba nie nasa a radenie sposobom stlac reset nech si nechaju za tyzden som modem resetol asi 534 krat 😂a na infolinku ti je zbytocne volat ja som tam volal 5krat a len rady stlac reset vyber modem zo zastrcky dpc technicka podpora jak lusk 😂

Odesláno

Zkoušel si vyměnit propojovací kabel mezi modemem a Set top boxem?

ten set top box se vypíná do jakého režimu? Eco - pomalý start, nebo rychlý start?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

je to jedno prišiel som na to že či mám set top box odpojený od modemu alebo nie aj tak mám problém s internetom ... 

imageproxy.php?img=&key=d305baf7b64a8f8bneviem no je to podľa vás dobré či nie ? 

Bez názvu.png

ipv6.png

43109629_2145544005702654_3533192603388346368_n.png

Odesláno

Udělej ještě screen s údaji o kvalitě signálu v modemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

kde by som to prosím vás mohol nájsť ? lebo ako tak to hľadám v nastaveniach modemu nevidím to nikde... ide o modem hitron

image.thumb.png.fafe9d0c6beb31fb8ebeabff518dd045.png

máte na mysli toto ? 

Odesláno

Ale ty mas podla screenov DS-Lite (IPv6 a privatnu IPv4).. tie vypadky potom nemusia suvisiet s modemom, ale s problemom/pretazenym AFTR serverom na strane UPC (tam konci IPv4 tunel z tvojho IPv6 modemu).

Ping na facebook i google by nemal byt >100 ms (ja mam 10-20 ms), ako je na tvojich obrazkoch.. divne je, ze su vysoke aj pri cistom IPv6.

Upraveno uživatelem quadra2030

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Neviem problémy začali pri modeme compal ... teraz mi to vymenili za hitron pichol som ho doma do zastrčky a nenastavoval už nič ... ja sa aj tak do tých vecí moc nevyznám preto píšem sem no 😄

Odesláno

Ked ideš cez wifi dva chyže tak je to ok ping 😄

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague