Odesláno 4. října 2018 6 let Mne iba takto, myslis ze na telefonickej linke budú iné dristať? 😄 http://prntscr.com/l22znr
Odesláno 4. října 2018 6 let Blbosti ja som uz skusal vsetko chyba je niekde u nich ale kde to ani oni nevedia... toto je ich chyba nie nasa a radenie sposobom stlac reset nech si nechaju za tyzden som modem resetol asi 534 krat 😂a na infolinku ti je zbytocne volat ja som tam volal 5krat a len rady stlac reset vyber modem zo zastrcky dpc technicka podpora jak lusk 😂
Odesláno 4. října 2018 6 let Zkoušel si vyměnit propojovací kabel mezi modemem a Set top boxem? ten set top box se vypíná do jakého režimu? Eco - pomalý start, nebo rychlý start? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. října 2018 6 let je to jedno prišiel som na to že či mám set top box odpojený od modemu alebo nie aj tak mám problém s internetom ... neviem no je to podľa vás dobré či nie ?
Odesláno 4. října 2018 6 let Udělej ještě screen s údaji o kvalitě signálu v modemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. října 2018 6 let kde by som to prosím vás mohol nájsť ? lebo ako tak to hľadám v nastaveniach modemu nevidím to nikde... ide o modem hitron máte na mysli toto ?
Odesláno 4. října 2018 6 let Ale ty mas podla screenov DS-Lite (IPv6 a privatnu IPv4).. tie vypadky potom nemusia suvisiet s modemom, ale s problemom/pretazenym AFTR serverom na strane UPC (tam konci IPv4 tunel z tvojho IPv6 modemu). Ping na facebook i google by nemal byt >100 ms (ja mam 10-20 ms), ako je na tvojich obrazkoch.. divne je, ze su vysoke aj pri cistom IPv6. Upraveno 4. října 2018 6 let uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 4. října 2018 6 let Neviem problémy začali pri modeme compal ... teraz mi to vymenili za hitron pichol som ho doma do zastrčky a nenastavoval už nič ... ja sa aj tak do tých vecí moc nevyznám preto píšem sem no 😄
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.