Odesláno 6. října 2018 6 let Vôbec niečo riešia cez vikend? 🙂 Bo mne zatial na fb nic, vo stvrtok posielali moj problem na it oddelenie ale zatial sa neozvali.
Odesláno 6. října 2018 6 let Mne to takto vyriešili http://prntscr.com/l2vxl1 a tipujem, že na zákaznicku linku sa ani neoplati volať lebo tam budu tiež len tie mudre rady 😄
Odesláno 6. října 2018 6 let Neviem prečo ale práve sa mi reštartoval modem, a neviem akú verziu FW som mal predtým , takže ani neviem zistiť či niečo UPC uploadovalo do modemov alebo Čo.
Odesláno 6. října 2018 6 let Práveže som im nepísal eŠte o zmenu na IPv4, a keď pozerám modem, tak stále som pripojený cez DS-Lite IPv6
Odesláno 6. října 2018 6 let Akurát som im poslal správu, že chyba bude u nich buď na AFTR serveru alebo na tej adrese ja neviem kereho boha tam maju na tej adrese, a som písal že či by sa dalo skúsiť priradiť mi IPv4 a tak to prebehnúť či nie je chyba v pakte IPv6, tak snaď už odstránia toho antikrista z tej siete konečne, lebo sa nudím už pár dni 😄 edit: oni môžu isť maximálne tak štelovať svoju sieť 😄 , tu to vidím všetko v poriadku u seba doma Upraveno 6. října 2018 6 let uživatelem ApacheSK
Odesláno 6. října 2018 6 let mne to nepomohlo preradenie na ipv4 takze to rovno nech preskocia a hledaju inde 😄
Odesláno 6. října 2018 6 let To len tak nenapadne, lebo nechcem osta´t na IPv6 😄 , prezradím len to že P2P , a dojde ti určite 😄
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.