Odesláno 8. října 2018 6 let Zaujimave 😄 A hľadajú posilu do supportu tak keď len prazdne spravy posielať tak sa hlasim 😄
Odesláno 9. října 2018 6 let Dajte im cas do konca tohto tyzdna (to je tak realna doba, aby s tym niekto nieco urobil, alebo aspon prisiel na to, kde je problem).. potom to eskalujte (FB, hotline, etc.) dorazne, ale slusne 😀 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 9. října 2018 6 let Niečo nové? dnes budem zas písať, pretože mi písali dnes okolo obedu lenže som nebol doma a Modem bol off tak nemohli nič... tak im napíšem že nechám ho zapnutý, nech robia čo chcú ale nech to ide
Odesláno 9. října 2018 6 let Mne nič nepísali neškaj takže nič novoho na mieri iba ze mi klesol max ping z 1300 na 880 😄
Odesláno 9. října 2018 6 let InaČ aj mne to ide trocha svižnejšie, minimalne google dnska mi ide celkom pohode v PingPlotteri, ale tam to začína a tam to aj končí, skúšal som PUBG a som to rovno aj vypol. traffic dokopy 50kB/s aj na upe aj na downe a takto to dodžube sieť a timed-outuje to requesty alebo neviem Čo
Odesláno 10. října 2018 6 let Tak teda zajtra príde šuflikant technik z UPC, a uvidíme čo pomerá, najradšej by som bol keby bola chyba len tu niekde v rozvodnej skrini alebo ja neviem v čom, lebo keĎ bude chyba niekde v podzemnom vedení alebo v zahraničí tak to bude o ničom a kým sa to spraví tak to potrvá týždne Upraveno 10. října 2018 6 let uživatelem ApacheSK
Odesláno 10. října 2018 6 let Áno, vraj si všimol že je nejaký zlý signál na môj modem, tak mi objednal na zajtra technika, tak uvidim čo mi pomerá v byte a vo vchode, fakt by som bol rád ak by to bolo niečo ˇalhko odstraniteľné
Odesláno 10. října 2018 6 let Aha no musim im napisat lebo povedali ze sa mi ozvu ale vidim to tak ze asi nie ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.