Odesláno 15. října 2018 6 let Potřebuji zablokovat na nějaký čas tuto aplikaci kvůli zneužitímého hesla. Změnil jsem heslo ale na androidu stále funguje i po změně hesla. Děkuji za raxu
Odesláno 15. října 2018 6 let Zdravím Jiří. Aplikaci blokovat nelze. Čas od času se aplikace sama odhlásí. Jakým způsobem došlo ke zneužití hesla?
Odesláno 15. října 2018 6 let Nejsem uživatel této aplikace. Ale pokud jsem z dotazu pochopil, že po změně hesla androidí aplikace funguje nadále se starým přihlášením, to je tedy vychytávka! Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 15. října 2018 6 let Ano bohužel, funguje asi měsíc po změně hesla a dotyčný může sledovat mé stanice nadále. Nechci být konkrétní ale chci zastavit tuhle službu. Divím se že tohle ještě nikdo nezjistil.
Odesláno 15. října 2018 6 let A opravdu jste si jistý, že jste změnil heslo do my.upc.cz? - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 15. října 2018 6 let ano změnil jsem heslo v mojeupc a heslo se změnilo jak do hbogo tak i do Horizonu a nelze se přihlásit už starým heslem (zkoušel jsem na tabletu a v PC). Používám Horizon také na android boxu a tam schválně jsem se neodhlašoval a stále Horizon funguje tzn.bude fungovat do další aktualizace, ta ovšem může trvat do Vánoc....
Odesláno 15. října 2018 6 let @jiri.tyrolt další možnosti je, že Vám smažu účet do MOJE UPC a vy si vytvoříte novou registraci s novým heslem. Pošlete mi do zprávy číslo smlouvy, pokud o to máte zájem.
Odesláno 29. října 2018 6 let David UPC: vidím že na mě "vyloženě" kašlete , psal jsem Vám před 11 dny a nic Fajn ať žijou piráti a sdílené vysílání a Vy k tomu bohužel přispíváte , že je Vám to lhostejné...
Odesláno 29. října 2018 6 let @jiri.tyrolt omlouvám se, Vaší zprávu jsem přehlédl, registraci máte smazanou. Zkuste prosím nyní. Co se pirátství týče, já nejsem ten, kdo Vaše údaje dal někomu dalšímu :)))
Odesláno 29. října 2018 6 let David: bohužel, nejsem teď doma, pracuji stejně jako Vy 🙂 ale díky za ochotu david UPC: ještě mám na Vás jednu prosbu, jdu Vám teď napsat vkaz
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.