Návštěvník jiri.tyrolt Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 Potřebuji zablokovat na nějaký čas tuto aplikaci kvůli zneužitímého hesla. Změnil jsem heslo ale na androidu stále funguje i po změně hesla. Děkuji za raxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 Zdravím Jiří. Aplikaci blokovat nelze. Čas od času se aplikace sama odhlásí. Jakým způsobem došlo ke zneužití hesla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 Nejsem uživatel této aplikace. Ale pokud jsem z dotazu pochopil, že po změně hesla androidí aplikace funguje nadále se starým přihlášením, to je tedy vychytávka! 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiri.tyrolt Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 Ano bohužel, funguje asi měsíc po změně hesla a dotyčný může sledovat mé stanice nadále. Nechci být konkrétní ale chci zastavit tuhle službu. Divím se že tohle ještě nikdo nezjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 A opravdu jste si jistý, že jste změnil heslo do my.upc.cz? Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiri.tyrolt Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 ano změnil jsem heslo v mojeupc a heslo se změnilo jak do hbogo tak i do Horizonu a nelze se přihlásit už starým heslem (zkoušel jsem na tabletu a v PC). Používám Horizon také na android boxu a tam schválně jsem se neodhlašoval a stále Horizon funguje tzn.bude fungovat do další aktualizace, ta ovšem může trvat do Vánoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 @jiri.tyrolt další možnosti je, že Vám smažu účet do MOJE UPC a vy si vytvoříte novou registraci s novým heslem. Pošlete mi do zprávy číslo smlouvy, pokud o to máte zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiri.tyrolt Odesláno 29. října 2018 Sdílet Odesláno 29. října 2018 David UPC: vidím že na mě "vyloženě" kašlete , psal jsem Vám před 11 dny a nic Fajn ať žijou piráti a sdílené vysílání a Vy k tomu bohužel přispíváte , že je Vám to lhostejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 29. října 2018 Sdílet Odesláno 29. října 2018 @jiri.tyrolt omlouvám se, Vaší zprávu jsem přehlédl, registraci máte smazanou. Zkuste prosím nyní. Co se pirátství týče, já nejsem ten, kdo Vaše údaje dal někomu dalšímu :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiri.tyrolt Odesláno 29. října 2018 Sdílet Odesláno 29. října 2018 David: bohužel, nejsem teď doma, pracuji stejně jako Vy 🙂 ale díky za ochotu david UPC: ještě mám na Vás jednu prosbu, jdu Vám teď napsat vkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.