Návštěvník robert.kubizna Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 Ahojte, v prvom rade prepáčte ak je to tu už niekde rozoberané. Mám klasickú zásuvku Tv, Data, Radio, ale na fakt blbom mieste v byte.. Cez polku bytu vediem 2 káble do obývačky, 1. do TV a 2. do routeru. Je nejako možné viesť ten signál iba v jednom kábli? Do obývačky, kde mám TV aj router by bol teda vedený len 1 koaxiál, z ktorého by som potom spravil nejakou redukciou 2ks káblu a to jeden pre TV a druhý pre router. Je to, prosím, možné alebo to je celé blbosť? Teoreticky aj do tej samotnej zásuvky vedie len jeden koaxiál, takže.. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jandik Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 Asi to neni uplne dobre, ale rozebral jsem zasuvku UPC. V ni neni nic jineho nez satelitnivrozbocovac. Ten jsem odmontoval, misto nej napojil koax a ten rozbocovac jsem napojil na koax az v obyvaku. V podstatně jsem posunul zasuvku UPC.Slape to v pohode.Sent from my iPad using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník robert.kubizna Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 diky, skúsim to 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 Ano takhle to jde bez problémů udělat, pomocí spojky F prodloužíš koaxiální kabel až do obýváku a tam zpět namontuješ zásuvku UPC, ve které ale rozhodně žádný satelitní rozbočovač není.😀 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jandik Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 No proste je tam toto http://www.softcom.cz/eshop/img.asp?stiid=140012Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 Jandík: To tam rozhodně není. Vypadá to stejně, ale má to jiné hodnoty útlumu. Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jandik Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 Dobre, je tam presne toto https://photos.google.com/photo/AF1QipPwOyl-gtVKA1yiUWo5iOreMS-YqGV6QnXV0AHwSpokojenej? :-)Sent from my iPhone using Tapatalk ProTak snad uz.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. října 2018 Sdílet Odesláno 22. října 2018 UPC zásuvka funguje 88-108 MHz pro rádia, 110-860 MHz pro TV a 5-860 MHz pro DATA v případě tří výstupů. Ale lepší bude sehnat si pro data výstup 5 - 1200MHz. Něco jako toto: A nebo ještě lépe, co má výstup pro TV a tím pádem odfiltrované frekvence pro zpětný kanál. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.