Přejít na obsah

Ztráta packetů

Návštěvník Dinii

Doporučené příspěvky

Návštěvník Dinii

Zdravím, už asi týden mám problém v online hrách - každých pár sekund mi hra na vteřinu vypadne.. 

Takto vypadá ping na google.com 

Řešil někdo podobný problém?

Compal, 300

Bez názvu.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ApacheSK

Podobný problem bol v KE.

Minutové frekvencie výpadkov.

V prítomnosti už vyriešené,chcelo by to poslať možno ping z PingPlottera a samozrejme kde to viazne

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Matyyyyyy

skús si prečítať toto 😄 tu sme to riešili ... neostáva ti nič iné len ich otravovať nech ti to dajú do kopy tak ako sme otravovali my ...

zo začiatku som myslel že to bolo set top boxom ale bol to omyl chybu mali v UPC ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ApacheSK

Je vidno že velký packetloss nasta´va u predposlednyćh 2 hopov, podľa IPv6 sa ťažšie určuje host, kedže v IPv6 neukazuje Hostname, ale predpokládam že to bude UPC sieť alebo možno nejaké DNS, neviem, ako vraví Matyy, otravovať a oni opravia, snáď.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník KubiCzek

Zdravím. Už tři měsíce mám stejný problém. V Battlefieldu 1 i 4 a ve World of Warcraft. Stačí když UPC pošlu, pro řešení problému, výpis z programu UO tracer kde je vidět ztráta 100% packetů ? Nebo se na to musí použít jiný program. Nevím jak zjistit IP adresu na WOW server. Děkuju za radu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ApacheSK

Stačí hociaký trackroute program ktorý ukáže na ktorom hopu je problém, a ak je to v ich kompetencii tak to radi opravia (dúfam, záleži od miestnej pobočky)

Stačí hociaký trackroute program ktorý ukáže na ktorom hopu je problém, a ak je to v ich kompetencii tak to radi opravia (dúfam, záleži od miestnej pobočky)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Dinii
On 10/29/2018 at 4:56 PM, ApacheSK napsal:

Je vidno že velký packetloss nasta´va u predposlednyćh 2 hopov, podľa IPv6 sa ťažšie určuje host, kedže v IPv6 neukazuje Hostname, ale predpokládam že to bude UPC sieť alebo možno nejaké DNS, neviem, ako vraví Matyy, otravovať a oni opravia, snáď.

Tak jsem si všiml že od 5 ráno to jede v pohodě, začíná to blbnout až od 6 večer..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník KubiCzek

#ApacheSK: dík díky. Stačil ten UOtrace ale chybu zatím neobjevili. Poprvé technik restartnul na dálku modem a ještě něco u nich a dva dny byl klid a dalo se hrát pohodě. Dnes už je to zase to samé. Ještě bude technik volat tak uvidím 😞

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Klacek

Zdravím, mám pocit že váš problém ukazuje na rozbitou IPV6 konektivitu. Podobný problém řešil známí u VDSL T-Mobile a spousta dalších celé 2 měsíce. nakonec dostali od technika jak Cetinu tak T-Mobile vypnout ipv6 a zůstat jen na ipv4 a mají po problému ( hlavně jim blblo wowko - nevím přesně už číslo chyby které jim to vyhodilo ale nevydrželi tam snad ani 3 minuty). Já mám u upc firemní tarif s pevnou ipv4 a bez ipv6 žádný problém nemám. Vyzkoušet se domluvit s technikem aby vás hodil pouze na ipv4 a uvidíte.  Stejně ipv6 nepotřebujete a ani 10 nebo 15 let potřebovat nebudete a v takové verzi jakou dává Upc (DS-Lite) je lepší si nechat 4 only. Vyzkoušejte a uvidíte.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...