Návštěvník Jetr Odesláno 31. října 2018 Sdílet Odesláno 31. října 2018 Hezký den, předem se omlouvám za svou neschopnost popsat problém víc technicky a přesně, ale jsem v tomhle dost opička. Každý večer musím volat na technickou podporu, jelikož mi většinou mezi 19:00 - 23:00 dropuje upload na nesmyslné 3 mb/s někdy ještě níž, po tomhle ''primetimu'' se upload zase vrátí do normálu. Download však zůstává vždy stejných 500mb/s, ten nepadá. Dokonce přišel i technik na výměnu modemu, kterým tedy ale stále zůstal CBN CH7465LG. Párkrát problém do dalšího dne vyřešil údajně reset a nový config pro modem, který mi tam stáhl někdo z technické podpory, vždy se ale druhý den ve špičce problém zase vrátí. Já jen doufám, že je to opravdu technický problém pouze modemu, nerad bych po 6 letech musel měnit providera, když jsem byl vždy jinak u UPC spokojený. Zoufale tedy prosím o jakoukoliv radu nebo pomoc, jako streamer potřebuji fungující a stabilní upload víc než cokoliv jiného. Všem moc děkuji za případný zájem mi pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 31. října 2018 Sdílet Odesláno 31. října 2018 Zkus si sehnat z bazáče na zkoušku nějaký jiný modem. Nebo překlopit do bridge a vlastní router. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. října 2018 Sdílet Odesláno 31. října 2018 To nebude modemem, spíš nějaký problém se signálem, ale to by na technické podpoře měli vidět, můžeš vlézt do nastavení modemu A tam hodnoty signálu zkontrolovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.