Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Hezký den,

předem se omlouvám za svou neschopnost popsat problém víc technicky a přesně, ale jsem v tomhle dost opička. Každý večer musím volat na technickou podporu, jelikož mi většinou mezi 19:00 - 23:00 dropuje upload na nesmyslné 3 mb/s někdy ještě níž, po tomhle ''primetimu'' se upload zase vrátí do normálu. Download však zůstává vždy stejných 500mb/s, ten nepadá. Dokonce přišel i technik na výměnu modemu, kterým tedy ale stále zůstal CBN CH7465LG.

Párkrát problém do dalšího dne vyřešil údajně reset a nový config pro modem, který mi tam stáhl někdo z technické podpory, vždy se ale druhý den ve špičce problém zase vrátí. Já jen doufám, že je to opravdu technický problém pouze modemu, nerad bych po 6 letech musel měnit providera, když jsem byl vždy jinak u UPC spokojený.

Zoufale tedy prosím o jakoukoliv radu nebo pomoc, jako streamer potřebuji fungující a stabilní upload víc než cokoliv jiného.

Všem moc děkuji za případný zájem mi pomoci.

Odesláno

Zkus si sehnat z bazáče na zkoušku nějaký jiný modem. Nebo překlopit do bridge a vlastní router.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

To nebude modemem, spíš nějaký problém se signálem, ale to by na technické podpoře měli vidět, můžeš vlézt do nastavení modemu A tam hodnoty signálu zkontrolovat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague