Odesláno 12. listopadu 2018 6 let Zdravim. Muzete nekdo potvrdit, ze na techto stanicich funguje HbbTV v kabelu UPC? Na Seznamu a Prime me HbbTV fungovalo jeste nedavno, nyni jedine na CT. Na Nove nikdy.. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 12. listopadu 2018 6 let Na PC rozhodně funkční u všech tří stanic, u TV teď nejsem. UPC rozhodně neblokuje vysílání HbbTV.
Odesláno 12. listopadu 2018 6 let Liberec ,normálně to jede všechno OK 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 12. listopadu 2018 6 let V Bratislave ide HbbTV z českých staníc na ČT, Prima, Nova a Seznam TV, a zo slovenských staníc na STV a Markíza.
Odesláno 6. srpna 2019 5 let funguje někomu HbbTV v DVB-C .Mě zničeho nic přestalo fungovat ,na všech programech. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 6. srpna 2019 5 let Funguje, chyba je u tebe. Jenže já mám Samsung, neporadím... Upraveno 6. srpna 2019 5 let uživatelem Retiree překlep
Odesláno 6. srpna 2019 5 let už funguje taky .Nic jsem nedělal ,začalo to fungovat zničeho nic. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.