Přejít na obsah

Kaon 700 samospúšťanie

Doporučené příspěvky

Jak jsem psal víše, v odpovědi na příspěvek od "Marek-26", který byl ale smazán (příště asi použiji citovat, aby náhodou příspevek zase nezmyzel ..), protože opravdu neproběhl žádný upgrade.

FW se zkládá z více částí z nichž jedna obsahuje loga a informace o kódování jednotlivých programů. Tento soubor se upgraduje, při programových změnách a má označení Nastavení.

Proto se někomu mohlo zdát, že proběhl nějaký upgrade

FW je 3.06.01

Upraveno uživatelem technik
  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník kuko61

U mňa je to teraz takto. Neviem, čoho update prebehol, každopádne citlivosť diaľkového sa aspoň u mňa naozaj zlepšila, doteraz sa nedalo v EPG normálne pohybovať...

IMG_20190218_002421.jpg

Upraveno uživatelem kuko61

Já samospouštění Kaonu řeším už od loňského léta kdy my bylo řečeno že o problému ví a bude opraveno další aktualizací.  Nic podstatného se nezlepšilo. Možná že už se zapíná jenom nahodile a ne každou hodinu. Teď vypínám při odchodu pokaždé dlouhým stiskem tlačítka power ale když se vrátím domů, tak box je zapnutý v pohotovostním režimu. Další věc je že je teď šílená prodleva při přepínání kanálů. Box nestíhá reagovat na povely z ovladače. Přeskakuje to pak klidně přes dva kanály. To dříve taky nebylo.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň

Nemám z toho radost. Odchází mě můj věrný Kaon B3001. Bootuje 15 až 20 minut. Je otázkou času, kdy dobootuje definitivně. Má na to nárok, je již v hodně pokročilém důchodovém věku ... a nikdo, ani ten velký, s krásným displejem a digitálními hodinami, můj věrný Kaonek, tady nebudeme věčně.

Ovšem když tu čtu, jak "skvělým" přístrojem je ten malinký, s čouhající kartou, Kaonek ...... je mě mdlo. Jako náhrada za dožívající B3001 je to návrat do dob hluboké minulosti. I ten Handan byl skvělým pokladem. A při představě, že ten "skvělý" Kaon s tou čouhající kartou, bude v dětském pokoji, kde převážně na TV kouká moje paní, neboť prostě: seriály, seriály, .... (jednou z toho zblbne ... jestli se už nestalo...)., a to poslouchání - ono to nejde, ono to zlobí, on je to krám, udělej s tím něco .... no zkrátka, mám se ve stáří na co těšit.

On ten Vodafone asi bude opravdu výhra (a klid do domácností)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Jojo, to znám, taky mi takhle odcházel... Ale malý Kaon zase má ZZ a to pak jde koukat i na seriály, co šly jindy. To už paní vůbec neuvidíte :-D

S tím Vodafonem bych byl opatrný, můžeme sice doufat, že konečně dostaneme nezmrvené EPG a boxy, které umožní seřazení kanálů a budou na ovladač reagovat dřív, než za pár sekund, ale často takovéhle převzetí firmy bývá změnou k horšímu. No, musíme se nechat překvapit.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
před 6 hodinami , Ivo Mašek napsal:

Odchází mě můj věrný Kaon B3001. Bootuje 15 až 20 minut. Je otázkou času, kdy dobootuje definitivně.

Zkousel jste zformatovat harddisk ? Mohlo by to pomoct.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Zkoušel. Malinko to pomohlo, ale na chvíli. Teď ráno displej ukázal "on". Musel jsem vypínačem vypnout, znovu zapnout. Pak teprve ukázal "boot". Hrozný pravidelný pazvuk se začal ozývat z druhé části přístroje. Tam asi odešlo toho víc, než jen HDD.

Tak jsem to znovu zkoušel a čekal, až "on" se změní v "boot". Zatím úspěch. Ten pazvuk je tu chvíli tedy šílený, ale naběhlo to zhruba za 2 minuty. Což tedy zatím dobrý. Na dlouho to ovšem asi nebude.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Zkus sundat kryt od set top boxu a podívej se zda nejsou nafouknuté elektrolytické kondenzátory ve zdrojové části, a také zkus odpojit datový kabel a napájecí od harddisku, aby se zjistilo jestli není chyba v disku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník kuko61

Pokial je zlý disk, preformátovanie nepomože, treba ho skúsiť vymeniť za nejaký, o ktorom viete, že je dobrý. Potom sa ukážem či je problém v HDD, alebo je aj v niečom inom. Mne už disk odišiel, teraz tam mam 1TB.
Ale samozrejme, da sa to zistit aj odpojenim disku, ako pisal Tomus...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...