Odesláno 5. dubna 2019 6 let včera jsem ho taky dostal .Mě se sám nespouští. Ale to přepínaní to je doba přepneš a čekáš .Ale zase na druhou stranu ,už začali dodávat nové ovladače jsou trochu větší a jdou spárovat s TV. Dost zlobí ,když dáš tovární nastavení . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 31. března 2020 5 let V noci na dnešek a dnes celý den opět po každé hodině samospouštění Kaonu. Nepomůže ani vypnutí "natvrdo". Nedošlo zase k uvolnění nějakého nového FW? Díky. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 31. března 2020 5 let mě to dělá stejné blbosti dělá od neděle .Mám Kaon 900 .Psal jsem na UPC ,vůbec neodpověděli kde je problém. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 31. března 2020 5 let No já to musím zaklepat na dřevo, ale mně se naopak Kaon tím upgradem někdy před týdnem či dvěma zázračně uzdravil. On se spouští každou noc kolem třetí ráno a dřív se při tom téměř vždy (80-90 % případů) zasekl a zůstal zapnutý, ale tuhý, bylo potřeba zabít ho dlouhým podržením vypínacího tlačítka. Od upgradu to neudělal ani jednou. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 31. března 2020 5 let @BimboCZ @Pavel m Aktualizace FW do sítě puštěna byla, možná se na boxu neprovedl upgrade a pokouší se o to stále dokola. Jakou verzi FW box ukazuje? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. března 2020 5 let Verze SW mini FS - HS 22. 070.c.PROD-LIVE Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 31. března 2020 5 let To není ono, verze FW se značí jinak 3...., Je to tuším o řádek výš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. března 2020 5 let Nové funkce - H3.13.00 Verze softwaru - 3.b.bd Upraveno 31. března 2020 5 let uživatelem BimboCZ Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 31. března 2020 5 let nakonec jsem to odpojil od elektrické sítě a stáhlo to verzi FW B. 4.1. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 28. července 2023 1 rok Tak musím říci že problém se samospoštěním je asi neřešitený. Mám již několikátý STB a prošel jsem snad všemi STB Handany, Kaony atd vše co bylo k dispozici v síti Intercable→Karneval→UPC→Vodafone, ale tato chyba je stále neopravena. Někdy více četnější, někdy méně. Musel jsem kvůli tomu přestat používat ovládání TV a STB na jednom ovladači. Protože když vás v noci třikrát zbudí řvoucí zapnutá TV tak máte chuť ten STB prohodit oknem. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.