Odesláno 17. prosince 2018 6 let Zdravím potřeboval bych pomoc a poradit případně se zapojením UPC TV Smart . Mám router TC7200.U do něho koaxial F z krabičky ve zdi na internet a router propojen ethernetovym kabelem s TV. Internet mi funguje jak WIFI tak i internet v TV, ale uz nejde TV start naladit (pomoci aut. Ladění kabel nebo satelit) Ze zdi mám druhý koaxial F napojeny do TV ze zdi (předpokládám zásuvka účastnicka UPC co máme v bytovce), ale televize přes ladění nechce nic nalézt. Může někdo pomoci?
Odesláno 17. prosince 2018 6 let Ten modem a TV jsou zapojeny do stejné zásuvky ve zdi? - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 17. prosince 2018 6 let Nevím jestli to televizor umožňuje ale zkus to ladit jako anténa, a ne jako kabel ale i v režimu kabel by to mělo nějaké kanály najít. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. prosince 2018 6 let Pokud ten druhy koax co jde do TV mas zapojen spravne, a to na vystup pro TV (v mem pripade tato krabice https://www.digitalnitelevize.cz/images/200906/splitter-4805.jpg)Pak zkusit vyhledat signal jako klasicka antena nebo DVT dle TV. Me to teda takto funguje uz x let. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 18. prosince 2018 6 let U nás je to jak píše tomus - naladěno přes anténu. Jako kdybys byl na běžné vzdušné anténě (klasickém DVB-T). Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 18. prosince 2018 6 let Podle návody na zapojení TV mám zásuvky typ číslo 1, tzn 3 zástrčky ve zdi 1TV 2 FM 3DATA. Data mám propojenou koaxiálem, ale ještě mne napadlo, jestli nemám propojit zásuvku TV koaxiálem typu F ze zdířky TV přímo to televize. Mám právě ještě vyveden ze zdi patrně z patra podemnou nebo v baráku 1 koaxiál myslím, ale ten mi nefunguje. před 9 hodinami , tomus napsal: Nevím jestli to televizor umožňuje ale zkus to ladit jako anténa, a ne jako kabel ale i v režimu kabel by to mělo nějaké kanály najít. Zkoušel jsem všechny možné varianty, ladit jako Kabel, Anténa, Satelit a bohužel nic. Když dám klasickou pokojovou anténu a propojím s televizí (kde je zabudovaný seto box) tak mi to najde normálně klasické programy. Ale když ladím jako kabel a satelit tak nic. Zkusím tedy ještě krabičku propojit výstup TV přímo s televizí koaxiálem. Takovouhle krabičku mám výstup DATA propojen s routerem. Ale ze zdi mimo tuto krabičku, mi kouká ještě jeden koaxiál, který mám napojen do TV, předpokládám, že je to nějaká společná anténa v bytovce.
Odesláno 18. prosince 2018 6 let Ano, měl jsem to taky tak, extra koax musí být zapojen přímo z TV výstupu účastnické zásuvky do televize!!!
Odesláno 18. prosince 2018 6 let 38 minutes ago, Garnett123 said: ale ještě mne napadlo, jestli nemám propojit zásuvku TV koaxiálem typu F ze zdířky TV přímo to televize Tak samozrejme, ze musis pripojit TV antenu do televize, jinak pochopitelne nenaladis nic!
Odesláno 18. prosince 2018 6 let Díky, mě zmátla ta společná anténa, která je v baráku zřejmě odpojená. Protože máme v bytovce pouze UPC jsem zjistil od ostatních nájemníků. Vyzkouším
Odesláno 18. prosince 2018 6 let ajajaj, to je základní předpoklad, honit TV signál koaxem ze zásuvky UPC rovnou do TV:) (pro TV Start) Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.