Odesláno 1. ledna 2019 6 let Teraz som nebol cca 4 dni doma. Keď prídem hned vyskúšam či mi to nabehne bez prihlasovania. Ano, aj ja mám Android 7 pre telky, bezpečnostné záplaty sú myslím z augusta 2018. Skontrolujem potom aj verziu aplikacie Horizon. Predtým som mal testovaciu Horizon TV, tú som po zverejnení officiálnej verzie musel odinštalovať ručne, nechcela sa updatovať na novú sama.
Odesláno 1. ledna 2019 6 let Mam taky Sony TV (XF85) a nevidim duvod instalovat v nem tuhle apku. Vsechny programy mam v kabelu 🙂 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 13. února 2019 6 let Po aktualizácii televízora Sony na Android 8 zatial sa mi účet neodhlasuje. Upraveno 13. února 2019 6 let uživatelem Milosko78 Spresnenie
Odesláno 16. února 2019 6 let Mám dotaz uvažuji o horizon go stačí se teda zaregistrovat a už to poběží,ale dotaz je jestli to je zadarmo nebo se za to něco připlácí díky
Odesláno 16. února 2019 6 let Záleží to na tom, jakou máte nabídku. U nějakých je v ceně, u některých se připlácí Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. února 2019 6 let Tento týždeň app začala odhlasovať aj mňa. Je to divné lebo doteraz som tento problém nemal... Jedná sa o app Horizon TV. Upraveno 21. února 2019 6 let uživatelem kotlik doplnenie info
Odesláno 23. února 2019 6 let Prosim nejakeho kolegu ze Slovenska zda by nebyl tak hodny a neupnul tu vasi appku (Horizon Go TV) nekam , treba na uloz.to. Rad bych vyzkousel, zda to bude i v Cechach fungovat korektne. Dekuju. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 23. února 2019 6 let Vzdyt jde normalne nainstalovat z google play, akorat pri registraci nabidne pouze Slovensko - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.