Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Teraz som nebol cca 4 dni doma. Keď prídem hned vyskúšam či mi to nabehne bez prihlasovania. Ano, aj ja mám Android 7 pre telky, bezpečnostné záplaty sú myslím z augusta 2018. Skontrolujem potom aj verziu aplikacie Horizon. Predtým som mal testovaciu Horizon TV, tú som po zverejnení officiálnej verzie musel odinštalovať ručne, nechcela sa updatovať na novú sama.

Odesláno

Mam taky Sony TV (XF85) a nevidim duvod instalovat v nem tuhle apku. Vsechny programy mam v kabelu 🙂 🙂

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
  • po měsíci...
Odesláno

Po aktualizácii televízora Sony na Android 8 zatial sa mi účet neodhlasuje.

Upraveno uživatelem Milosko78
Spresnenie

Odesláno

Mám dotaz uvažuji o horizon go stačí se teda zaregistrovat a už to poběží,ale dotaz je jestli to je zadarmo nebo se za to něco připlácí díky

Odesláno

Záleží to na tom, jakou máte nabídku.
U nějakých je v ceně, u některých se připlácí

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Zas  nervy,zas odhlasovanie... Uz nemam na ten hnusny nepodarok nervy

Odesláno

Tento týždeň app začala odhlasovať aj mňa. Je to divné lebo doteraz som tento problém nemal...

Jedná sa o app Horizon TV.

Upraveno uživatelem kotlik
doplnenie info

Odesláno

Prosim nejakeho kolegu ze Slovenska zda by nebyl tak hodny a neupnul tu vasi appku (Horizon Go TV) nekam , treba na uloz.to. Rad bych vyzkousel, zda to bude i v Cechach fungovat korektne. Dekuju.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Vzdyt jde normalne nainstalovat z google play, akorat pri registraci nabidne pouze Slovensko

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague