Návštěvník campa Odesláno 29. srpna 2006 Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Prosím o radu, potřebuji odeslat fotky přes Zoner Media do sběrny a nefunguje mi připojení. Adresu proxy v softu nastavuji ve formě: proxy.karneval.cz. Mám neveřejnou IP. V minulosti vše fungovalo na výchozí natavení systému. Mám dojem, že to bude od doby kdy nemám v síťovém připojení nastavenou IP, ale přiděluje mi jí server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kema Odesláno 29. srpna 2006 Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Karneval už proxy nepoužívá asi půl roku. Vypněte to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník campa Odesláno 29. srpna 2006 Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Samozřejmě jsem zkusil zatrhnout "nepoužívat proxy server", ale spojení to nenavázalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Geeker Odesláno 29. srpna 2006 Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Firewall? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník campa Odesláno 29. srpna 2006 Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Vypnul jsem ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Geeker Odesláno 29. srpna 2006 Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Ne vsechny firewally kdyz se vypnou tak prestanou fuungovat. Sveho casu mi kerio porad kontrolovalo provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.