Odesláno 31. prosince 2018 6 let Ona je stále šance na to, že tato rádia začnou vysílat. Předvolby s rádii Valc vidí pouze ti, co nepoužívají Horizon STB. Mám také skušenosti s tím, že i po přejmenování na mnoha TV nedojde ke změně názvu - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 31. prosince 2018 6 let 1 hour ago, technik said: Mám také skušenosti s tím, že i po přejmenování na mnoha TV nedojde ke změně názvu Pravda, Muj Samsung si pamatuje nazvy z okamziku naladeni a takove nazvy tam zustanou, dokud se neprohledaji kanaly znovu. Mne jsou radia sumak, ja mam radia a ostatni nepotrebne kanaly z TV vymazane, aby nezabiraly pamet pro EPG.
Odesláno 31. prosince 2018 6 let Proto si tedy stěžujete na "nezměněné" názvy u Valců? 😂 - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 31. prosince 2018 6 let Nikde jsem si nestezoval (ctes mezi radky neco, co tam neni), jen diskutuju o tom, co se tu pise. Upraveno 31. prosince 2018 6 let uživatelem Evzen
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.