Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Když budu mít Klasik a k němu vybraný mini balíček. Jde tento nějak jednoduše změnit v MojeUPC nebo se musí někam volat,...?

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Odesláno

No, mělo by stačit jim napsat. Změnu myslím můžete provést max. 1x měsíčně. Pokud to chcete hned, je lepší zavolat.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po měsících...
Odesláno

Jaký je stav v roce 2020, fujguje to stále jak je popsáno v diskusi?

Odesláno

Jen otázka ze zvědavosti. Pokud si někdo zruší UPC úplně, tedy už nebude zákazníkem, ale má logicky doma přípojku, vypne se mu i tv start nebo ty kanály budou fungovat stále bez ohledu zda někdo je nebo není zákazníkem??

Upraveno uživatelem marek-81

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Dojde k fyzickému odpojení v rozvodné skříni. Takže raději přejdi ze SIPO na jiný způsob úhrady a o nic nepřijdeš :D

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Vzhledem k tomu, že T2 už mám od Vánoc, tak je mi to jedno jakou mám v telce anténu. Byla to jen zvědavá otázka. Toť vše. Na sipu trvám, už čekám na změnu podmínek od dubna a jdu k Podě.

Upraveno uživatelem marek-81

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Tak hodně štěstí, osobně bych to tipnul, že do roka a do dne budeš klientem T-Mobile a nebudeš pro to muset hnout ani prstem :-)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
před 13 hodinami, marek-81 napsal:

"..Vzhledem k tomu, že T2 už mám od Vánoc.."

Ale u Pody ti bude uplne jedno, jestli mas T2 nebo ne.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

U Pody budu mít jen internet za 250 korun. Ne TV. Tu budu sledovat přes anténu. Proto mě zajímala otázka, co se stane s kabelem UPC.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague