Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jo tak. Tak vysledek po resetu stejny image.thumb.png.b534aed74c0b04b23b4ff702fd3d9db9.png

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno

Mám taky android telku a jak se Vám povedlo, že appka není otočená? Jakou máte verzi?

Odesláno

Tak co to zpětné zhlédnutí?

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Není nad pečlivost...

senamTV.PNG

senamW10.PNG

senamW10.thumb.PNG.677ba5f38dc640175244617451e92442.PNGsenamTV.thumb.PNG.b1de6ead5c0ac636a5638ca11f394100.PNG

Slambe, zkus se znovu zamyslet na možnostmi dodatečné editace příspěvku... Občas je to k nas...

Odesláno

Mohu vedet proc aktualne nejde zpetne sledovat zapas MS ve fotbale Portugalso - Spanelsko prestoze jine zapasy ano ?

Tyhle vase "vypadky" me pekne **rou.

A s tema vasima podminkama, kde uvadite, ze sluzba je "zdarma" a proto na ni nejsou uplatnovany zadne zaruky, s tim bezte do prd****. Protoze vsichni vime, ze jsou to pouze pravnicke reci. Podstatne je, ze sluzbu nabizite a pro mnoho lidi (vcetne mne) je ta sluzba duvod, proc si vybrat za poskytovatele prave vas.

Lakat lidi na sluzbu za kterou nechci nest zadnou zodpovednost je cira ubohost. A pokud UPC v tomto smeru nezmeni svuj pristup, mate navzdy o zakaznika mene...

Odesláno

Ani mě to nejde, ale je možné to pustit na iVysílání České televize. A kdyžtak v 6:00 ráno to opakují.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No na ZZ fotbal jsem se taky chtel vcera vecer divat a....PRD 😞 Je ztvlastni, ze to same se delo i u OH a jen u vybranych veci, ostatni fungovalo....

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno

Davide,jak to ze mi porad v Nemecku,nejdou prehravat tituly z HorizonGo?Hbo Go,mi normalne šlape,a u vas mam problem,i pres to ze Geoblokace byla od 1.4 zrusena a vas mluvci na konci brezna povtrdil ze budete konat dle EK. 

Je tedy chaba v nejakem mem nastaveni,nebo stale nerespektujete narizeni EK?

David

Odesláno

Testoval jsem a fungovalo mi ve všech okolních státech. Chybu bych hledal spíše u Vás.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague