Odesláno 20. října 2018 6 let Žádné nové informace nejsou. Veřejné testování zatím nezačalo, do té doby asi moc informací nebude. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. října 2018 6 let Nova Sport 1 Moto GP nelze přehrát ani jednu třídu tréning na F1 na Sport 1 taktéž není v archívu, taková služba je opravdu nepoužitelná! - - - - Praha
Odesláno 21. října 2018 6 let Moto3 přehrát jde, dopoledne jsem se díval. Ostatní třídy přehrát nejdou. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 21. října 2018 6 let Nejde zpětně přehrát ani dnešní hokej Sparta - Kometa na ČT sport. Taková nespolehlivá služba je zadarmo drahá. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno 22. října 2018 6 let Je toho mnohem víc. Třeba dnešní závod F1 na Sport 2, finále snookeru na Eurosportu 1, Moto GP (Moto3 od 20:00) z Japonska na Nova sport 1, večerní hokej na Nova sport 2, a mnoho dalších vůbec nemá na STB ikonu ZZ a nelze je tudíž přehrát. ZZ je nyní naprosto nepoužitelné, je to jako loterie, můžete si hodit mincí, jestli zrovna to, co vás zajímá, bude dostupné. U mě ale ten poměr není 50:50, většina pořadů, na které bych se podíval, dostupná není, řekl bych, že moje šance jsou tak 20:80. ZZ bylo největší devizou Horizon Go, teď je z něj ale největší slabina a zas musím všechno nahrávat 😩 Upraveno 22. října 2018 6 let uživatelem marena 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 2. listopadu 2018 6 let Tohle zpětné přehrávání od UPC je fakt spíš za trest než za peníze, člověk nikdy neví, jestli to bude fungovat zrovna v tu chvíli, kdy to potřebuje. Tenhle problém se řeší už od prvopočátku kdy to spustili, ale doteď se vůbec nic nevyřešilo, jen jalové a dokola omílané rady jako tovární nastavení, jiný prohlížeč apod. výmluvy, které stejně nepomáhají. Zdá se, že UPC své služby pojalo jako čistě pudovou záležitost - prostě buďto to zrovna pude, nebo nepude... 😞 Nejsmutnější na tom je, že často nejde spustit program ani v reálu, jen se točí kolečko, nebo to napíše že: "Omlouváme se, video nyní nelze přehrát", a "Stiskněte tlačítko pro opakování pokusu" (konkrétně třeba Barrandov family). K čemu taková služba, která nefunguje, ale stejně jí zákazník musí zaplatit? Na druhou stranu se nedivím, že tyhle nespolehlivé služby UPC nijak neřeší. Když lidi cálujou a jenom bezzubě mrmlají, tak proč by se snažili s tím něco udělat, že? Možná jen zkoušejí, co zákazníci vydrží, než jim z toho cvakne a odvezou je do Beřkovic.... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 3. listopadu 2018 6 let Mě se před pár dny objevil nápis:"pro přehrání videa musíte být přihlášen".Což jsem samozřejmě byl :-) 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 4. listopadu 2018 6 let Dnešní Moto GP na Nova Sport 1 rozházené asi mezi tři pořady, pustím to a je tam fotbal?! Upraveno 4. listopadu 2018 6 let uživatelem retron - - - - Praha
Odesláno 4. listopadu 2018 6 let Tak za posunutí MotoGP UPC ani Nova Sport nemůže, pořadatelé posunuli start všech závodů o cca 2h dříve. Co mi ale vadí je, když jsem chtěl spustit závod, trvalo spuštění videa minimálně 5 minut a několik obnovení stránky. Jinak se tam pořád točí to kolo a informace, že pořad začíná za chvíli. Původně jsem nechtěl stránku obnovovat, ale po několika minutách, kdy se nic neděje, jsem to nevydržel. Právě jsem zkusil znovu spustit MotoGP a ani po pěti minutách se to nespustilo. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 5. listopadu 2018 6 let Jaký používáš prohlížeč? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.