Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

• po měsíci...
Odesláno
On 1/3/2019 at 9:35 PM, Trebor napsal:

Mám dotaz: jak rozchodit na této televizi od UPC Horizon Go? Nebo jinak zpětné spouštění pořadů?
Dnes jsem si nechal odvézt od UPC SetopBox a přivézt do slotu CA modul v domnění, že bez problémů dostanu do TV tu jejich aplikaci Horizon Go, když mám TV s Androidem - no, jenže já na TV přes Google Play prostě tuto aplikaci nenajdu, takže nemám co instalovat. Na mobilu a na PC ji najdu bez problémů. Jestli tohle nebude nějak možno rozchodit, tak to bych snad i raději přežil ty dva ovladače muset používat kvůli SetoBoxu.

Večer tedy trávím hledáním na netu a zdá se, že na Android TV to u nás není  podporováno (na Slovensku nově ano). Pak jsem někde našel, že někdo to tam nějak dostal, ale je ějaký problém s přetočenou úvodní obrazovkou ....  už mne to nebaví. Tohle vědět, tak jsem si fakt nechal ten box s ovladačem dalším 😞

Máte někdo nějaké fuknční řešení, odkaz na jasný postup?  Mám Sony KD-55XF9005 s Android TV.

Zde máš návod 

Odesláno

Aplikace pro Android TV je opravdu dostupná jen na Slovensku, u nás ne. Proč tomu tak je a jestli je to trvalý, nebo dočasný stav, to nikdo tady neví. Kdysi tady na fóru někdo psal, že do TV s Androidem (tuším, že to byl Panasonic) dostal aplikaci určenou pro mobily a pak ještě instaloval aplikaci pro zabránění otáčení obrazovky, dokonce popisoval jakou. Je to ale už docela dlouho.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
  • po 2 týdnech...
Odesláno

android aplikace které nejsou oficiálně pro Android TV jdou "sideloadnout", ale kdo ví jak to bude s podporou ovládání přes ovladač ... v každém případě to, že je dostupná appka pro Android TV  na Slovensku a u nás ne je zase nějaká neschopnost našeho UPC, podobně jako pravidelné odhlašování z HBO GO 

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
Odesláno

@novcze - jasně, že ta aplikace, která není určena pro Android TV nejde ovládat pomocí DO. Je třeba použít myš, případně Air Mouse.

BTW - Pokud vím, tak České a Slovenské UPC jsou jedna organizace, takže žádné "naše" neschopné UPC neexistuje. To, že aplikace na Slovensku funguje a u nás ne, je nepochybně záměr, ne chyba.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Jestli ono to,ze v Čr apka pro android tv nebyla spuštěna, nesouvisí s potencionálním prodejem UPC Čr Vodafonu🤔

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Přesně tohle si myslím od začátku. Ale nechme těch konspiračních teorií... 😋

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Ústí nad Labem
Odesláno
před 1 hour , namec napsal:

Jestli ono to,ze v Čr apka pro android tv nebyla spuštěna, nesouvisí s potencionálním prodejem UPC Čr Vodafonu🤔

To tak byt nemuze, protoze @David - UPC myslim tvrdil, jak se az do odprodeje vubec nic nemeni, jak se jede dal jakoby se spolecnost neprodavala a nedelila.

Takze to by nam urcite kvuli tomuhle neudelali 😂

Nejspis cesky UPC neciti dostatecny zajem nebo nevim...

Odesláno
před 4 hodinami , namec napsal:

a na co že se čeká, až jim to schválí nějaký úřad? ... už aby to bylo, protože tahle univerzální výmluva je už trapná

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
Odesláno

Ad schválení úřadem - ano, čeká na rozhodnutí příslušných orgánů EU. V létě by už snad mělo být jasno.
Ad aplikace na android TV. Stávající vlastník UPC se prostě rozhodl, že ji prvně spustí na Slovensku. Dříve jsme tu měli zase jiné věci dříve jak Slováci nebo třeba i Poláci, Maďaři a Rumuni. Prostě se tak rozhodli a my s tím nikdo nic nenaděláme.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague